Welke app is dat?

Door: Robin Smit | 08 maart 2012 13:20

Apps & Software

Misschien komt het je wel bekend voor. Je ziet ergens een icoontje van een app staan, maar het wil je maar niet lukken om die app terug te vinden in de AppStore. Eyeconit is een app die je hier een handje mee belooft te helpen.

Eyeconit is een app die je door middel van de camera in je iPhone icoontjes van apps laat scannen. Vervolgens zoekt de app in een database de betreffende app en geeft je hierbij direct een doorverwijzing naar de AppStore.

Tijdens het gebruik van Eyeconit blijkt al snel dat het scannen wel werkt, maar dat de app verre van accuraat is. Zo moet het icoontje van de app precies in het midden van de scanner staan. Zelfs dan weet de app nog niet altijd de goede app bij het betreffende icoontje te vinden. De makers van Eyeconit beweren hier aan te werken, maar zo lang dit niet verholpen is, is Eyeconit te omslachtig om leuk te zijn.

Kortom

Eyeconit is een app die je de mogelijkheid geeft om icoontjes van apps te scannen met de camera van je iPhone. Vervolgens kan de Eyeconit je direct doorverwijzen naar de juiste app. Helaas werkt het scannen nog verre van perfect, waardoor juist het gemak dat de app je belooft weg blijft.

0 Reacties op: Welke app is dat?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.