Welkom terug in Vice City

Door: robin-smit | 10 december 2012 13:42

Review

Een van de meest iconische games uit de geschiedenis is toch wel Grand Theft Auto: Vice City. Tot op de dag van vandaag genieten nog vele gamers van de avonturen van Tommy Vercetti of de ronduit geniale soundtrack van de game. Vanaf nu kan dit ook allemaal op de iPhone of iPad.

Ter ere van het 10 jarig bestaan van de game is Grand Theft Auto: Vice City namelijk uitgebracht op iOS. In deze game speel je in een open wereld een crimineel die op zoek gaat naar de mensen die hem verraden hebben tijdens een drugsdeal. Tijdens deze zoektocht zul je behoorlijk wat actie, humor en buitensporig geweld tegenkomen.

Om ervoor te zorgen dat de game ook vandaag de dag nog goed kan meekomen is op grafisch gebied het een en ander verbeterd. Ondanks dat dit goed zichtbaar is, blijft het duidelijk dat we hier te maken hebben met een redelijk gedateerde game. Dit doet echter niet af aan de bijzonder sterke gameplay en de goed uitgewerkte verhaallijn.

Kortom

Grand Theft Auto: Vice City is een opnieuw uitgebrachte versie van de gelijknamige game die tien jaar geleden werd uitgebracht voor de pc en consoles. De gameplay en de verhaallijn weten nog steeds te overtuigen. Wel loopt de game inmiddels grafisch iets achter op moderne iOS games.

0 Reactie(s) op: Welkom terug in Vice City

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.