WePopp: Afspraken maken vereenvoudigd

Door: Robin Smit | 13 september 2013 12:35

Apps & Software

Is er bij jou ook altijd zoveel gedoe als er eens een keer iets moet worden georganiseerd? De een wil graag een filmpje pakken, terwijl de ander toch echt liever gaat karten. Uiteraard moet er dan ook nog even rekening worden met de beschikbaarheid. Met WePopp ben je voor goed van deze rompslomp af.

Score
80
 • Pluspunten
 • Ook zonder app
 • Makkelijk en snel
 • Minpunten
 • Nog geen Android

None

Beschikbaar voor: iPhone

Prijs: Gratis

Download WePopp in de App Store

WePopp is een app die het eenvoudiger moet maken om afspraken te organiseren met vrienden, familie of collega's. Zo kan je in de app een evenement aanmaken waar je andere gebruikers voor kan uitnodigen. Vervolgens kunnen alle genodigden data, locaties en activiteiten aandragen waar vervolgens op kan worden gestemd. Aan de hand van deze stemmen kan een afspraak worden ingepland.

Wat direct opvalt aan WePopp is dat de app strak is vormgegeven en hierdoor erg overzichtelijk is. Het toevoegen van opties voor een afspraak werkt snel, doordat de app je automatisch aanvult. Ook is WePopp te gebruiken zonder de app. Hierdoor kunnen niet alleen smartphone bezitters gebruik maken van de dienst. Toch blijft het jammer dat we nog wel even moeten wachten tot de app ook beschikbaar is voor Android. Op dit moment is er namelijk alleen voor de iPhone een app beschikbaar.

Conclusie

WePopp is een app waarmee het eenvoudiger moet worden om afspraken te maken met familie, vrienden of collega's. In de app geef je snel aan welke data, locaties en activiteiten jij leuk vindt. Vervolgens is het mogelijk om op deze opties te stemmen. Erg handig is dat WePopp ook zonder app is te gebruiken, al blijft het ondanks dit jammer dat er nog geen Android app beschikbaar is.

1 Reactie(s) op: WePopp: Afspraken maken vereenvoudigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 13 september 2013 14:58 Anoniem
  Android app on it's way, be the first to know by entering your email adress in the form of the landing page: www.wepopp.com.

  Thank you for this article!
  WePopp
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.