WhatsApp-backup Google Drive ook naar iPhone

Door: Jeroen Kuiper | 20 april 2015 12:32

Nieuws

Het is binnenkort mogelijk om een backup te maken van je WhatsApp-bestanden in Google Drive. De verwachting is dat de optie ook beschikbaar komt voor de iOS-versie van de app.

Het is voor Android-gebruikers binnenkort mogelijk om in Google Drive een backup te maken van de gespreksgeschiedenis en uitgewisselde bestanden in WhatsApp. Door een backup te maken via Google Drive neemt WhatsApp minder ruimte in op je telefoon en raak je nooit meer berichten kwijt. Via de instellingen van de app kun je instellen wanneer en hoevaak de backup gemaakt wordt, maar je kunt ook handmatig een backup maken met een simpele druk op de knop. De nieuwe update is nog niet beschikbaar in de PlayStore of op WhatsApp.com.

WhatsApp-update voor iOS

De backup-optie moet ook beschikbaar worden in de WhatsApp-versie voor iOS. Naast de backup-optie komt binnenkort ook de optie om te bellen via de app en komt WhatsApp met een internetversie. Gebruikers kunnen dan via hun computer berichten lezen en versturen. Deze opties zijn al beschikbaar voor Android maar nog niet op iOS. Wanneer de functies wel beschikbaar zijn voor iOS-gebruikers, is nog niet bekend.

0 Reactie(s) op: WhatsApp-backup Google Drive ook naar iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.