Wieldy 0.2.7

Door: Robbin Ooijevaar | 24 januari 2011 13:49

Apps & Software

Klusje hier, karweitje daar: voor u het weet komt u om in de takenlijstjes. Dit maakt het onmogelijk om gestructureerd aan projecten te werken. Wieldy, dat het uiterlijk van de Office 2007-omgeving heeft, biedt uitkomst.

Hoewel het programma dienst kan doen als een eenvoudige takenlijst, werkt het programma pas echt prettig als u even de tijd neemt om de mogelijkheden te verkennen. U kunt taken aanmaken, er opmerkingen bij plaatsen en er prioriteiten aan geven: ‘volgende taak’, ‘vandaag’ of ‘ooit’. Als u aan een project werkt, kunt u de taken daarbij voegen. Zo ziet u van te voren snel wat er allemaal nodig is om het project tot een goed einde te brengen. Ook labelen (taggen) behoort tot de mogelijkheden. Deze optie kunt u naar eigen behoefte inrichten en gebruiken. Als u samenwerkt, bijvoorbeeld vanuit een eenmanszaak, en klussen aan freelancers of andere zzp-ers uitbesteedt, kunt u Wieldy gebruiken om taken toe te delen. Zo ziet u snel wat u zelf moet regelen en wat u hebt gedelegeerd.

Wieldy kan takenlijstjes maken en helpt bij het gestructureerd afronden van projecten.

Wieldy 0.2.7

Freeware

Taal Engels

Download 724 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Wieldy 0.2.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.