Wii U verschijnt op 8 december in Japan

Door: Elmar Rekers | 13 september 2012 10:23

Apps & Software

De Wii U zal vanaf 8 december verkrijgbaar zijn in Japan. Dat maakt Nintendo donderdag bekend tijdens een Nintendo Direct videopresentatie. De spelconsole komt in twee varianten beschikbaar.

Nintendo kondigde in de video aan dat er een witte en een zwarte editie van de Wii U gelanceerd wordt. De witte is voorzien van 8 GB opslagruimte en de zwarte console krijgt 32 GB. De goedkoopste Wii U zal omgerekend voor zo'n 260 euro van de hand gaan en de 'premium' editie kost ongeveer 325 euro.

Naast de console wordt ook een GamePad-controller meegeleverd, een hdmi-kabel en een snoertje om de tabletcontroller op te laden. Gamers die graag een tweede controller in huis willen halen, zullen deze los kunnen kopen voor omgerekend 135 euro.

Europese release Wii U

Over een releasedatum voor de Wii U buiten Japan heeft Nintendo nog niets bekend gemaakt. Verwacht wordt dat daar vanmiddag echter verandering in komt. Nintendo Europa en Nintendo Amerika geven om 16.00 uur namelijk gelijktijdig een eigen Nintendo Direct-presentatie.

0 Reactie(s) op: Wii U verschijnt op 8 december in Japan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.