Wil jij je baas ook wel eens achter het behang plakken?

Door: Robin Smit | 27 april 2012 12:04

Apps & Software

Waarschijnlijk klinkt het voor niemand vreemd dat je af en toe je baas wel eens achter het behang zou willen plakken. Voor sommige mensen is dit misschien nog wel zacht uitgedrukt. Voor iedereen die zich na het werk even wil afreageren, maar toch zijn baan wil behouden, is er de app Kick the Boss.

Kick the Boss is een simpele game waarbij je jouw symbolische baas in een kamer ziet staan. Het is vervolgens de bedoeling om deze baas zo veel mogelijk af te ranselen. Of je dit nu wil doen met een meloen, een pen of een shotgun, het kan allemaal in deze ietwat sadistische app. Hoe vaker je je baas knock-out weet te krijgen, hoe meer geld je verdient. Dit geld kan je weer uitgeven aan nieuwe manieren om van je baas af te komen.

Echt veel diepgang kent Kick the Boss niet, waardoor het niet gek is als je relatief snel bent uitgekeken op het omver helpen van je baas. Gelukkig is Kick the Boss een gratis app, waardoor dit ook weer niet zo'n groot probleem is.

Kortom

Kick the Boss is een vermakelijke app waarin je je frustraties op je baas symbolisch kan botvieren met verschillende wapens. Echt veel diepgang kent Kick the Boss niet, maar gezien de game gratis is te downloaden is dit niet zo'n groot probleem.