Windows 10 Creators Update weer offline gehaald

Door: Mark Gamble | 29 maart 2017 15:06

Nieuws

Dinsdag meldde Computer!Totaal nog dat Microsoft de ISO-bestanden en een aparte installatietool van de Windows 10 Creators Update online beschikbaar had gesteld. Vandaag blijkt echter dat de downloads weer offline zijn gehaald.

Waarom de afzonderlijke ISO-bestanden en de upgradetool voor de Windows 10 Creators Update zijn verdwenen, is niet helemaal duidelijk. Het kan zijn dat deze onbedoeld zichtbaar online zijn gekomen via een van de servers van Microsoft, maar dat het nog helemaal niet de bedoeling was om de ISO-bestanden en de upgradetool beschikbaar te stellen.

Nog even geduld

Als je ongeduldig bent en de Windows 10 Creators Update graag wilt hebben, zul je dus toch nog even moeten wachten. Als alles volgens plan verloppt, komt Creators Update vanaf 11 april automatisch beschikbaar voor de bestaande Windows 10-versies door middel van een update via Windows Update. Ook zal er automatisch een melding in het systeemvak verschijnen als de update beschikbaar komt.

Bij de instellingen van Windows Update is op de meeste computers nu al de aankondiging te zien, maar een klik op de link 'Ja, laten zien hoe dat moet' levert alleen een algemene informatiepagina op en geen downloadoptie.

1 Reactie(s) op: Windows 10 Creators Update weer offline gehaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 31 maart 2017 15:29 J.Grim
    heb programma nog niet gezien
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.