Windows 7 Start Button Changer 2.5

Door: Robbin Ooijevaar | 05 oktober 2010 11:51

Apps & Software

Bent u toe aan een nieuwe startknop voor Windows 7? Dan bent u met Windows 7 Start Button Changer binnen een paar muisklikken klaar.

Het programma is te vinden via de zoekfunctie van Thewindowsclub. Download Windows 7 Start Button Changer, pak het zip-bestand uit en start het programma. Klik op Select & change start button. Wijs een nieuwe startknop aan in de map 10 Sample Orbs. De aanpassing wordt direct doorgevoerd en uw startknop verandert van uiterlijk. Herhaal dit tot u een resultaat ziet waar u tevreden over bent. Wilt u uiteindelijk toch liever de standaardknop weer terug? Start Windows 7 Start Button Changer op en klik op Restore original explorer backup om de originele startknop terug te zien.

Met Windows 7 Start Button Changer verandert u het uiterlijk van de startknop van het menu Start.

Windows 7 Start Button Changer 2.5

Freeware

Taal Engels

Download 600 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Windows 7 Start Button Changer 2.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.