Windows System Control Center 1.9

Door: Robbin Ooijevaar | 25 oktober 2010 14:27

Apps & Software

NirSoft en Sysinternals zijn erg geliefd bij de doorgewinterde computergebruiker. Beide bedrijven hebben een schat aan handige hulpprogramma’s ontwikkeld. Of het nu gaat om het achterhalen van wachtwoorden of om acties waarbij u diep onder de motorkap van uw computer moet sleutelen: de kans is groot dat software van NirSoft of Sysinternals uitkomst biedt. De hulpprogramma’s zijn klein en meestal geschikt om één specifiek probleem te tackelen.

De makers van Windows System Control Center (WSCC) hebben het lumineuze idee gevat om de meest handige hulpjes van NirSoft en Sysinternals te bundelen. U kunt met WSCC de programma’s vanuit een centrale omgeving afzonderlijk starten. Hiervoor zijn in WSCC rubrieken aangemaakt als ‘Netwerk’, ‘Internet’, ‘Desktop’, ‘Password recovery’ en ‘Windows utilities’. Boven in beeld heeft WSCC een zoekvenster waarin u een programma (of de functie van een hulpmiddel) kunt intypen. Het juiste NirSoft- en/of Sysinternals-programma verschijnt vervolgens in beeld. Met de portable versie van WSCC bent u helemaal spekkoper: alle programma’s draaien vanaf een usb-stick of direct vanaf uw harde schijf. Over nieuwe versies van hulpprogramma’s hoeft u zich geen zorgen te maken. Met de link Updates haalt u de laatste versies binnen. De enige zwakke schakel in de WSCC-gereedschapsverzameling is de gebruiker zelf. NirSoft en Sysinternals voeren namelijk krachtige aanpassingen door in uw computer. Laat daarom nooit instellingen veranderen waarvan u de uitwerking niet kent.

Windows System Control Center (WSCC) bundelt het handigste gereedschap van Sysinternals en Nirsoft in één programma.

Windows System Control Center 1.9

Freeware

Taal Engels

Download 1,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Windows System Control Center 1.9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.