Windows XP-opstartscherm

Door: dennis-gandasoebrata | 18 februari 2010 09:22

How To

In Windows XP maakt u mogelijk gebruik van Outlook Express. Wilt u af van het opstartscherm, dat telkens verschijnt als u het programma start?

Open de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en navigeer naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[identiteit]\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Kies Bewerken, Nieuw, DWORD-waarde en noem deze waarde NoSplash. Dubbelklik erop en typ een 1 in het vak Waardegegevens. Klik op OK en verlaat het register via Bestand, Afsluiten. Het opstartscherm is verdwenen.

E-mailprivacy

Windows XP toont op het welkomstscherm het aantal ongelezen e-mails per gebruiker. Deelt u de computer en wilt u niet dat anderen zien hoeveel e-mail u nog moet lezen? Open het register (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en blader naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail. Kies Bewerken, Nieuw, DWORD-waarde en noem deze waarde Message ExpiryDays. Dubbelklik erop en geef een 0 op in het vak Waardegegevens. Sluit het register via Bestand, Afsluiten en start Windows opnieuw op. De teller wordt niet meer getoond.

E-mailberichten verbergen in het welkomstscherm.

0 Reactie(s) op: Windows XP-opstartscherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.