WinSecret 3.3.1

Door: Robbin Ooijevaar | 12 mei 2011 14:01

Apps & Software

Microsoft houdt veel instellingen verborgen en maakt het lastig om bepaalde aanpassingen door te voeren. Het uitgebreide programma WinSecret heeft slechts één functie: het toegankelijk maken van verborgen instellingen.

De belangrijkste knop in WinSecret heet, heel toepasselijk, Windows Secret. Als u erop klikt, worden alle Windows-instellingen getoond, netjes onderverdeeld in categorieën als Applications (programma’s), Desktop (bureaublad), Windows Core (het hart van Windows) en Control Panel (configuratiescherm). Een van de leukste manieren om WinSecret te gebruiken, is door ermee in de instellingen te grasduinen. Als u al weet wat u wilt aanpassen, maar de juiste instelling niet weet te vinden, kunt u gebruikmaken van de zoekfunctie (Search). Net als vergelijkbare hulpprogramma’s biedt ook WinSecret de mogelijkheid om geavanceerde instellingen aan te passen. Dit is alleen weggelegd voor de gevorderde computeraar. Voer hoe dan ook geen aanpassingen door waarvan u de uitwerking niet precies weet of waarvan u geen idee hebt hoe u ze weer ongedaan kunt maken.

Met WinSecret kunt u heel eenvoudig verborgen Windows-instellingen aanpassen.

WinSecret 3.3.1

Freeware

Taal Engels

Download 5,7 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: WinSecret 3.3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.