Word Artist 1.2

Door: Robbin Ooijevaar | 11 januari 2011 13:51

Apps & Software

Door het enorme aanbod is het uitzoeken van een geschikt lettertype voor een flyer of uitnodiging geen eenvoudig karwei. Als u op zoek bent naar een leuke letter helpt Word Artist u echter snel op weg.

U begint met het intypen van een tekst, waarvan direct een voorbeeldweergave wordt getoond. Let daarbij even niet op de grootte van de letters, dat onderdeel komt zo meteen aan de orde. Linksonder in beeld ziet u een lijstje met tekstvoorbeelden, bijvoorbeeld Neon, Oranje en Musichall. Klik hierop, zodat u kunt bepalen welke sfeer het meeste aanspreekt. Pas nu boven in beeld het lettertype en de tekstgrootte aan, zodat alles netjes past. Op het tabblad General kunt u de kleurcombinaties aanpassen en op het tabblad Shadow kunt u naar wens een accent toevoegen. Tevreden? Het eindresultaat kan direct worden afgedrukt via het bekende printericoontje. Via File, Save (Bestand, Opslaan) bewaart u uw creatie als jpg- of png-afbeelding. Op die manier is het eenvoudig om de tekst in een ander programma te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Word of Photoshop. Word Artist is niet bepaald een alleskunner, maar dat het programma is gespecialiseerd in leuke lettertypes maakt het alsnog interessant. Binnen een paar muisklikken zet u een fraai eindresultaat op uw scherm.

Op zoek naar een leuk en speels lettertype? Met Word Artist hebt u het snel gevonden!

Word Artist 1.2

Freeware

Taal Engels

Download 527 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Word Artist 1.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.