Word de perfecte huurmoordenaar

Door: mckinley-noble | 01 september 2011 16:53

Apps & Software

Het aannemen van opdrachten, het vermoorden of gevangennemen van de vijand en het vrijspelen van speciale wapens om de perfecte 'contract killer' te worden. Daar draait het om in Contract Killer.

Contract Killer is een first person shooter, waarin je in de huid kruipt van een huurmoordenaar. Aanvankelijk werk je voor de overheid, maar na een paar missies krijg je ook dubieuze contracten aangeboden van geheimzinnige personages. De game focust zich grotendeels op snelle, korte missies, waarin je ofwel een vijand moet vermoorden of deze gevangen moet nemen.

Ervaringspunten

Contract Killer is een gepolijst spel voor de iPhone en iPad en er zijn aardig wat mogelijkheden beschikbaar. Telkens wanneer je meer ervaring opdoet en geld ver dient met het uitspelen van missies, speel je meer opties vrij. Zo zijn bepaalde levels of wapens enkel vrij te spelen als je voldoende ervaringspunten hebt verzameld. Hoewel de missies na tientallen opdrachten inspiratieloos worden, blijft het verslavend om telkens die ene missie of dat speciale wapen vrij te spelen.

Op grafisch vlak is Contract Killer eenvoudig en vooral functioneel vormgegeven. De omgevingen zien er niet adembenemend uit, maar het stijltje overtuigt wel. Als je bekend raakt met de gameplay, dan zal het spel draaien rond het slim kiezen van je schoten, het verschuilen om te herladen en het beheren van je levens, geld en energie.

Kortom

Contract Killer is zoals gezegd gratis te spelen, maar je zal merken dat je later in het spel 'credits' moet verzamelen om bepaalde onderdelen vrij te spelen. Diverse in-game advertenties zullen af en toe verschijnen, die je vragen om bepaalde applicaties te downloaden. Hoe duurder de applicatie is, hoe meer credits je verdient als je het koopt. Speel je het spel zonder geld in te leggen, dan zullen een aantal sterke wapens of etenswaren om energie op te vullen niet beschikbaar zijn. Over het algemeen is deze vorm van adverteren niet opdringerig, al zal de vooruitgang in het spel met een slakkengang verlopen als je geen credits koopt.

0 Reactie(s) op: Word de perfecte huurmoordenaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.