Word de sportman in jouw eigen olympische spelen

De olympische spelen kan je natuurlijk op de voet volgen op televisie, of door het vliegtuig te pakken naar onze overzeese buren. Daarnaast zijn er gelukkig nog veel leukere manieren om hét sportevenement te volgen. Dat is natuurlijk door het zelf te spelen.

Dit kan met behulp van de officiële game van London 2012. Hierin is het mogelijk om negen populaire sporten te beoefenen waaronder zwemmen, hardlopen en polsstokhoogspringen. De besturing van de verschillende sporten varieert per spel, waardoor elke sport weer een uitdaging is. Dit zijn sommige sporten sowieso wel, want de game is zeker niet makkelijk te noemen.

Door verschillende sporten te beoefenen kunnen de vaardigheden van je personage worden verbeterd. Hierdoor wordt het makkelijker om de verschillende sporten te beoefenen. In London 2012 wordt gewerkt met uithoudingsvermogen. Hierdoor is het niet mogelijk om oneindig sporten te blijven beoefenen zonder het personage te laten rusten. Uithoudingsvermogen en andere items kunnen in het spel worden gekocht met iTunes tegoed.

Kortom

London 2012 is een vermakelijke game waarbij verschillende populaire sporten van de olympische spelen zelf kunnen worden nagespeeld. De game is uitdagend vanwege de moeilijkheidsgraad en de verschillende besturingen van de sporten. Naarmate het spel vordert is het mogelijk je personage te verbeteren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten