Wordly: Woordspel verboden voor moeders

Door: Robin Smit | 09 september 2013 16:26

Apps & Software

Woordspelletjes spelen op je smartphone is razend populair. Toch kleeft er aan deze spelletjes vaak een imago waar je voornamelijk je moeder mee zou associëren. Dit is tenminste wat de makers van Wordly beweren. Met Wordly moet daar nu verandering in komen.

None

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor iPhone, iPad & Android

Getest op: iPhone

7
Score
70
Score: 70

Wordly is een woordspelletje voor twee spelers dat beschikbaar is voor iOS en Android. In de game is het de bedoeling om op een speelveld met letters zo veel mogelijk woorden te maken. De letters die je hierbij gebruikt zullen blauw worden op het speelveld, de letters die de tegenstander gebruikt worden rood. Wanneer het speelveld vol is, is de speler met de meeste letters de winnaar. Je speelt Wordly samen met vrienden of tegen de computer. Dit laatste is in mijn ogen een groot voordeel voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Wanneer je aan de slag gaat met Wordly zul je merken dat de app iets populairder taalgebruik hanteert dan bijvoorbeeld Wordfeud of Words with Friends. Of de game hiermee enkel een jonge doelgroep moet gaan aanspreken is voor mij de vraag. Wellicht wordt die jonge doelgroep wel bereikt door het feit dat de app op dit moment alleen in het Engels speelbaar is.

Kortom

Wordly is een woordspelletje waarin het de bedoeling is om woorden te maken met letters op een speelveld. Door meer letters dan je tegenstander te gebruiken kan het spelletje worden gewonnen. Ondanks dat Wordly beweert een hip alternatief voor bestaande woordspelletjes te zijn, valt dit in de praktijk wel mee. Dit neemt niet weg dat de game erg vermakelijk is, ook voor je moeder.

Download Wordly in de App Store of in de Google Play Store

0 Reactie(s) op: Wordly: Woordspel verboden voor moeders

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.