WoW-uitbreiding Mists of Pandaria verschijnt 25 september

Door: Elmar Rekers | 26 juli 2012 10:31

Nieuws

Mists of Pandaria, het vierde grote uitbreidingspakket voor World of Warcraft, komt op 25 september wereldwijd uit. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Blizzard middels een persbericht bekend.

Met de uitbreiding kunnen spelers het volledig nieuwe continent Pandaria aan de MMORPG toevoegen. Daarnaast wordt ook het nieuwe ras Pandaren geïntroduceerd en kunnen spelers met een nieuwe Monk-klasse spelen.

Blizzard zal met Mists of Pandaria de zogenoemde 'level cap' van World of Warcraft weer eens omhoog gooien. Pc-gamers kunnen straks namelijk doorgroeien tot level 90. De uitbreiding zal zowel digitaal als fysiek in de winkel verkrijgbaar zijn voor 34,99 euro.

Mists of Pandaria Collector's Edition

Een Digital Deluxe-versie van Mists of Pandaria zal voor 49,99 euro van de hand gaan en biedt spelers onder meer een in-game huisdier en een vliegende Mount. De duurste versie van de uitbreiding is echter de Collector's Edition. Voor 69,99 euro krijgen spelers naast de content van de Digital Deluxe-versie ook een dvd met achter de schermen-beelden, een artbook, een mousepad en de soundtrack.

[youtube]0uzFu-SjFbE[/youtube]

0 Reactie(s) op: WoW-uitbreiding Mists of Pandaria verschijnt 25 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.