Wunderlist 1.1.1

Door: Robbin Ooijevaar | 04 april 2011 16:06

Apps & Software

Losse gele plakbriefjes en kladjes met aantekeningen zijn allesbehalve overzichtelijk en u raakt ze gemakkelijk kwijt. Wunderlist is een overzichtelijk en fraai programma waar u taaklijstjes en ‘niet vergeten-dingetjes’ in kunt onderbrengen. De software werkt zeer intuïtief. Het grote verschil met soortgelijke programma’s is dat Wunderlist er goed uitziet. Bekijk het filmpje van de makers op de website en u kunt direct aan de slag.

Het is eenvoudig om nieuwe lijstjes te maken, bijvoorbeeld om werk en privé te scheiden. Ook kunt u een afstreeplijst voor projecten maken. Door dubbel te klikken voegt u een nieuw punt toe, vervolgens tikt u een omschrijving in en u bent klaar: uw taken staan in Wunderlist, zodat u ze niet meer hoeft te onthouden. U kunt belangrijke punten laten opvallen door ze een ster te geven. Door een punt aan te vinken wordt het doorgestreept en als afgehandeld beschouwd. Blijkt de betreffende taak toch niet te zijn afgerond, dan kunt u deze actie ongedaan maken door het vinkje te verwijderen. Om Wunderlist te kunnen gebruiken, hebt u een gratis account nodig. U kunt het programma vervolgens op meerdere computers installeren. Door ook hier steeds uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven, krijgt u overal toegang tot uw Wunderlist-lijstjes.

Wunderlist is een fraai programma om taaklijstjes efficiënt mee af te werken.

Wunderlist 1.1.1

Freeware

Taal Engels

Download Windows 7,9 MB; Mac 5,1 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen 10 MB harde-schijfruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Wunderlist 1.1.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.