Yadis! Backup

Door: Robbin Ooijevaar | 28 januari 2011 12:41

Apps & Software

Yadis! Backup maakt het eenvoudig om een reservekopie van uw belangrijkste bestanden aan te maken en bij te houden. Dit gebeurt in ‘realtime’: zodra u een bestand aanpast, onderneemt Yadis! Backup direct actie.

Het programma kopieert de inhoud van een specifieke map naar een andere locatie en houdt vanaf dan alle wijzigingen bij. Zodra u een bestand aan de betreffende map toevoegt of een bestaand bestand wijzigt, wordt dat direct door Yadis! Backup opgemerkt. Het programma kopieert vervolgens de aanpassingen naar de back-uplocatie. Start Yadis! Backup en maak met de knop New een nieuwe back-uptaak aan, bijvoorbeeld met de naam Mijn documenten. Kies bij Source de bronmap (in ons voorbeeld (Mijn) Documenten) en bij Target de locatie waar u de bestanden wilt veiligstellen, bijvoorbeeld C:\Reservekopie. Alle aanpassingen die u vanaf nu in (Mijn) Documenten doorvoert, worden automatisch ook weggeschreven naar C:\Reservekopie. Herhaal deze procedure als u meerdere locaties automatisch wilt laten back-uppen.

Yadis! Backup houdt uw bestanden in de gaten en maakt direct een reservekopie als er wijzigingen zijn aangebracht.

Yadis! Backup

Freeware

Taal Engels

Download 1,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Yadis! Backup

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.