YouTube Downloader HD 2.2

Door: Evi Maquoi | 01 september 2010 12:43

Apps & Software

Er bestaan tig verschillende programma’s en online diensten waarmee u een YouTube-fragment kunt rippen en op uw harde schijf bewaren. YouTube Downloader HD blinkt uit dankzij zijn snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

YouTube Downloader HD is een erg eenvoudig programmaatje, dat dankzij zijn minimale systeemeisen zelfs op stokoude computers kan draaien. In drie stappen hebt u de klus geklaard. Allereerst dient u de kwaliteit en het formaat dat u wenst op te geven. U hebt keuze uit verschillende resoluties: 240, 360 of 480 pixels breed in flv-formaat en 720 (HD Ready) of 1080 pixels (Full HD) in mp4-formaat. Bovendien kunt u aanvinken of u flv-bestanden automatisch wilt converteren naar avi- of mp4-files. Het is aan te raden om de beste kwaliteit te selecteren: MP4 Video - Full HD (1080p). Indien het YouTube-fragment van uw keuze van mindere kwaliteit is, zal YouTubeDownloader HD u op de hoogte brengen via een pop-up en automatisch een lagere resolutie nemen.

URL invoeren en klaar!

Nadat u de kwaliteit hebt ingesteld, hoeft u enkel nog de URL van het YouTube-fragment in het tekstvak te plakken. U kunt simpelweg het webadres uit uw browser kopiëren, u hoeft niet te prutsen met HD-URL’s. Ten slotte geeft u op in welke map u het videobestand wilt opslaan. Eén klik op de Download-knop en het proces gaat van start.

Wij vinden YouTube Downloader HD 2.2 prima freeware. De advertentie bovenaan in het scherm kan soms wat storend zijn, maar het programma doet perfect wat het moet doen. De interface is strak en duidelijk en het downloaden verloopt behoorlijk snel. Een aanrader!

Via de balk onderaan kunt u de voortgang volgen.

YouTube Downloader HD 2.2

Freeware

Taal Engels

Download 3,4 MB

OS Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Pentium-processor, 128 MB RAM, 10 MB harde-schijfruimte

Maker YouTubeDownloader.com

Oordeel 8/10

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik

Strakke interface

Converteren naar avi of mp4

In Full HD (indien beschikbaar)

Minpunten

Niet Nederlandstalig

Advertentie

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: YouTube Downloader HD 2.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 22 februari 2016 22:48 Anoniem
    Firefox geeft op link waarschuwing besmette website
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.