YouTube-filmpjes verbergen voor anderen

© PXimport

YouTube-filmpjes verbergen voor anderen

Geplaatst: 26 juli 2011 - 13:19

Aangepast: 16 november 2022 - 10:26

Robbert Brus

Veel video's tegelijkertijd uploaden naar YouTube gaat in een handomdraai. Maar hebt u er wel behoefte aan dat de gehele wereld kan meegenieten van uw (vakantie)filmpjes? U kunt de video's ook beperken tot een klein publiek of slechts tot uzelf.

Ga naar www.youtube.com en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens rechtsboven op uw gebruikersnaam en kies Video's. Naast uw verstuurde video's ziet u staan of deze verborgen of openbaar zijn.

© PXimport

Naast uw video's kunt u zien of deze openbaar of privé zijn.

Om de privacyinstellingen aan te passen, klikt u onder de video op Bewerken. Ga naar het venster Opties voor uitzenden en delen en zet deze op de gewenste optie. U kunt uit drie verschillende opties kiezen. Openbaar: zo kan iedereen de video zien en deze wordt in de zoekresultaten van YouTube opgenomen. Verborgen: iedereen die de link heeft kan de video bekijken, maar deze wordt niet opgenomen in de zoekmachine van YouTube. Of Privé: alleen mensen die u toegang geeft kunnen het filmpje bekijken. Toegang geven kan door middel van een YouTube-gebruikersnaam of e-mailadres.

© PXimport

Door middel van een YouTube-gebruikersnaam of e-mailadres kunt u precies aangeven wie de video mogen bekijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten