YouTube-filmpjes verbergen voor anderen

Door: Robbert Brus | 26 juli 2011 17:19

How To

Veel video's tegelijkertijd uploaden naar YouTube gaat in een handomdraai. Maar hebt u er wel behoefte aan dat de gehele wereld kan meegenieten van uw (vakantie)filmpjes? U kunt de video's ook beperken tot een klein publiek of slechts tot uzelf.

Ga naar www.youtube.com en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens rechtsboven op uw gebruikersnaam en kies Video's. Naast uw verstuurde video's ziet u staan of deze verborgen of openbaar zijn.

Naast uw video's kunt u zien of deze openbaar of privé zijn.

Om de privacyinstellingen aan te passen, klikt u onder de video op Bewerken. Ga naar het venster Opties voor uitzenden en delen en zet deze op de gewenste optie. U kunt uit drie verschillende opties kiezen. Openbaar: zo kan iedereen de video zien en deze wordt in de zoekresultaten van YouTube opgenomen. Verborgen: iedereen die de link heeft kan de video bekijken, maar deze wordt niet opgenomen in de zoekmachine van YouTube. Of Privé: alleen mensen die u toegang geeft kunnen het filmpje bekijken. Toegang geven kan door middel van een YouTube-gebruikersnaam of e-mailadres.

Door middel van een YouTube-gebruikersnaam of e-mailadres kunt u precies aangeven wie de video mogen bekijken.

0 Reactie(s) op: YouTube-filmpjes verbergen voor anderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.