YoWindow 2.0

Door: Robbin Ooijevaar | 09 augustus 2010 11:45

Apps & Software

Voor de Downloads zijn we altijd op zoek naar pareltjes, maar bij sommige programma’s schiet zelfs zo’n koosnaam te kort. De ontwikkelaars van YoWindow zijn erin geslaagd om zoiets relatiefs saais als het weer van nu, morgen en overmorgen in een spectaculair programma te gieten.

YoWindow toont de actuele temperatuur in uw systeemvak. Houdt u de muiscursor boven de temperatuurweergave, dan krijgt u een pop-up met gedetailleerde informatie. Dat is aardig, maar het mooiste moet nog komen. Dubbelklik op de temperatuur en u ziet een landschap met een huisje. De zon (’s nachts: de maan en de sterrenhemel) en de lucht geven aan wat voor weer het is. Als het buiten regent, regent het ook op uw scherm en als het bewolkt is trekken er wolken voorbij - waarbij rekening wordt gehouden met de actuele windsnelheid. Als u de tijdbalk boven in beeld verschuift, zoeft u door het weerplaatje van de aankomende dagen. De weersvoorspelling wordt getoond met de bekende weericonen voor temperatuur, bewolking en neerslag. Er is ook een gedetailleerd weerstation aanwezig, met informatie over de windsnelheid, de luchtdruk en de gevoelstemperatuur. Via Locatie, Organiseer locaties kunt u uw woonplaats opgeven, of een grote stad in de buurt. YoWindow installeert zichzelf bovendien als een fraaie screensaver. Zodra deze actief is krijgt u een kijkje in het weer buiten de ruimte waarin u computert.

YoWindow presenteert het weer op een fraaie manier.

YoWindow 2.0

Freeware

Taal Nederlands

Download 3,03 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Internet Explorer

Maker Repkasoft

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: YoWindow 2.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.