Zeer complete videospeler voor de iPhone

Door: menno-van-bohemen | 16 april 2012 13:47

Review

In iTunes is het al een tijdje mogelijk om films en series te huren of te kopen. Wanneer je een paar films hebt gedownload, dan weet je dat dit een kostbaar geintje is. Wanneer je via alternatieve bronnen films download, dan ben je stukken minder kwijt. Nadeel is dat je ze vervolgens niet in iTunes, en dus op je iPhone af kunt spelen omdat het gedownloade bestandsformaat niet wordt ondersteund. Gelukkig kun je dankzij apps als BUZZ Player toch al je gedownloade films downloaden. Deze app kan namelijk overleg met alle bekende bestandsformaten.

De interface van BUZZ Player ziet er behoorlijk druk uit. Niet gek, want de app kent veel functionaliteiten en mogelijkheden. Een film in de app laden kan via de bestandsoverdracht in iTunes, maar het is ook mogelijk om films uit je netwerk te bekijken en dankzij de ingebouwde browser kun je direct films van het internet in de app laden.

In de app kun je alle gangbare bestandsformaten afspelen, en ook met ondertiteling weet de app wel raad. Als je gebruik maakt van ondertitels, dan kun je deze helemaal naar eigen wens aanpassen. Je kunt de kleur, lettertype, grootte en positie aanpassen en dat is handig, want vaak worden de ondertitels op een vervelende manier weergegeven. Je kunt het schermformaat aanpassen en er tevens voor kiezen of je het geluid in de linker-, danwel rechterspeaker wilt horen.

Kortom

BUZZ Player is een zeer veelzijdige en complete videospeler voor de iPhone. De interface is soms wat onduidelijk maar dankzij de vele mogelijkheden is deze app zeker een goede keuze.

0 Reactie(s) op: Zeer complete videospeler voor de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.