Zet in een handomdraai je eigen website online

Door: robin-smit | 20 juli 2012 14:31

Review

Zelf een website bouwen vereist over het algemeen de nodige kennis van onder andere HTML en CSS. Dit is echter iets dat lang niet iedereen beheerst. Voor iedereen die in een handomdraai een eigen website wil maken is er nu Webr.

Webr is een app waarin je met behulp van enkele eenvoudige stappen zelf een website in elkaar kunt zetten. Je krijgt hierbij de keuze uit verschillende mooie temptates om je website een professioneel uiterlijk te geven. Deze website kun je vanuit de app opvullen met pagina's met foto's, tekst of een blog. Bij het plaatsen van foto's geeft de app je de mogelijkheid om direct afbeeldingen vanaf je iOS device te uploaden. Gebruikers die iets ervarener zijn met het bouwen van een website, kunnen eventueel ook nog aanpassingen doen in de Meta Data en Google Analytics toevoegen. Ook kan social media worden geïntegreerd in de website.

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je website, zal deze, inclusief mobiele versie, toegankelijk zijn op een door Webr gespecificeerd adres. Dit is jouwwebsite.webr.ly. Helaas is het niet mogelijk zelf een domeinnaam aan de gecreëerde website te koppelen, waardoor de website voor professionele doeleinden niet erg geschikt is.

Kortom

Webr is een app waarmee je zelf in een handomdraai een mooie website in de lucht zet. Voor de app is geen technische kennis vereist, maar toch biedt de app ook enkele opties voor ervaren gebruikers. Een nadeel aan de app is het ontbreken van de mogelijkheid om zelf een domeinnaam aan de site te koppelen.

0 Reactie(s) op: Zet in een handomdraai je eigen website online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.