Zin in een feestje?

Door: marleen-vos | 06 september 2011 14:39

Review

Feest.je, het Nederlandse alternatief voor de app Foursquare, is een relatieve nieuwkomer in de categorie 'Sociale Netwerken'.

Feest.je is een platform waarmee je kunt laten zien waar je uithangt en waarmee nieuwe of populaire spots en feestjes kunnen worden ontdekt. Een wat kinderlijk onderdeel is 'Bouw je koninkrijk'. Als je ergens het meest komt, word je gekroond tot koning en is het vervolgens aan je vrienden om jou van de troon te stoten. Een onderdeel voor de liefhebbers, zullen we maar zeggen. Verder is het een grappige, mooie en gebruiksvriendelijke app. Je kunt eenvoudig laten weten waar je bent en dit doorzetten op bijvoorbeeld Facebook, je weet waar je vrienden uithangen en waar een gezellig feestje is. Je kunt reageren op andere 'check ins' en gratis een bericht sturen om het bier vast koud te laten zetten. Verder kun je fotootjes plaatsen en je kunt gratis drankjes verdienen door bij bepaalde spots in te checken.

Kortom

Heb je zelf zin in een feestje? Dan maak je via deze app gewoon een aankondiging aan, die je doorstuurt naar andere sociale netwerken, zodat iedereen binnen de kortste tijd op de hoogte is.

0 Reactie(s) op: Zin in een feestje?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.