Zo vervelend dat het leuk is

Door: carolien-danckaerts | 23 januari 2012 17:14

Review

Gamen op de iPhone doen we allemaal, de een wat fanatieker dan de ander, maar er is eigenlijk niemand die geen enkele game tussen zijn of haar apps heeft staan. Gamen is van alle tijden; vroeger speelde je Pac-Man of Pong, tegenwoordig Angry Birds of Wordfeud. Maar voor wie de 'standaard' games niet genoeg uitdaging bieden is er Super Crate Box.

Voor de die-hard gamer zal het een verademing zijn dat Super Crate Box er nu ook voor de iPhone en iPad is. Er zijn weinig van dit soort echt moeilijke games te vinden voor mobiele apparaten. Doordat na het pakken van elk krat je wapen verandert en er steeds nieuwe vijanden bijkomen ligt het speeltempo - en daarmee de moeilijkheidsgraad - extreem hoog. Dit spel is dus niet weggelegd voor hen die zo af en toe een spelletje spelen. Als je echter een goede gamer of fanatiek bent, is dit een zeer geslaagd spel. Doordat het zo moeilijk is, wil je constant jezelf overtreffen en blijf je spelen. Omdat dit de PC-versie in het klein is, voelt het vertrouwd aan. Alleen de knoppen voor de besturing zijn dusdanig klein dat je in plaats van springt nog wel eens schiet. Zonde als je net een heel eind op weg bent.

Kortom

Super Crate Box ziet er lekker retro uit en dat past perfect bij dit spel. Dat dit een bedrijf met ervaring is merk je direct en dat is wel zo prettig. Het spel is behoorlijk moeilijk, maar met een beetje fanatisme kom je wel ergens. De verslavingsfactor is behoorlijk hoog en dat is zeker een goed teken!

0 Reactie(s) op: Zo vervelend dat het leuk is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.