Zo weet je precies wat je het verdiend

Door: carolien-danckaerts | 05 december 2011 09:00

Apps & Software

Het aantal gewerkte uren bijhouden doet bijna iedereen met een baan. Je weet zo precies wat je verdient en als het niet klopt kun je ergens op terugvallen. Om dat nog makkelijker te maken is er de urenregistratie-app.

Deze app houdt voor jou bij hoeveel uur je per week of maand werkt. Dit doet de app doordat ingevoerd wordt hoeveel uur je gewerkt hebt die dag en dit bij de andere dagen van de week of maand op te tellen. De gemaakte uren worden gesorteerd per werkgever per periode. Heb je meerdere werkgevers, dan is dit dus geen probleem voor deze app. De interface is duidelijk en zonder al te veel poespas. Hierdoor werkt e app lekker en hoeft er nooit lang gezocht te worden naar de verschillende onderdelen. De uren worden nauwkeurig bijgehouden en dit geeft een fijn gevoel. Alles kan gelinkt worden aan de website die bij de app hoort, waardoor je echt overal de uren bij de hand hebt.

Kortom

De urenregistratie-app is een goedwerkende app met een simpele bediening die doet wat van de app verwacht wordt. Het bijhouden van de gemaakte uren gaat makkelijk en de sortering op periode en werkgever is prettig. Het is fijn dat alle gegevens aan de website gekoppeld kunnen worden. Dit is nou een voorbeeld van een goed doordachte app!

1 Reactie(s) op: Zo weet je precies wat je het verdiend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 2 maart 2015 16:31 Anoniem
    Ik gebruik sinds kort een andere tool: Saus. Dit is een wat uitgebreidere applicatie, met een handig weekoverzicht, statistieken en rapportages. Je hoeft er niets voor te installeren. Ga gewoon naar https://saus.us en probeer het gratis uit!

    Ps. een mobiele app zou binnenkort beschikbaar moeten zijn!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.