Zo zag je het universum niet eerder

Door: robin-smit | 08 september 2012 14:51

Review

Wanneer je een beetje nieuwsgierig bent aangelegd zal je waarschijnlijk beamen dat het heelal een van de interessantste onderwerpen van de wetenschap is. Wil jij ook meer te weten komen over het grote onbekende, wil jij zelf het gevoel hebben dat je verre planeten kunt bewandelen? Dan is de app Solar Walk echt wat voor jou.

In Solar Walk krijg je een prachtige rondleiding door het universum aan de hand van een bijzonder gedetailleerd 3D model. In de vrije modus heb je de mogelijkheid om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Van alle planeten is de meest uiteenlopende informatie op te vragen. Daarnaast is het mogelijk planeten van binnen te zien en animaties te bekijken van de bewegingen van planeten binnen het zonnestelsel.

Wanneer je meer te weten wil komen over het universum, is het ook mogelijk om interessante video's binnen de app te bekijken. Wie dit allemaal nog niet genoeg vindt, kan ook nog met de indrukwekkende 3D functionaliteit van de app aan de gang. Hiervoor moet je de app echter wel op je televisie aansluiten. Al met al maakt dit Solar Walk een van de compleetste apps voor het bekijken van het universum.

Kortom

Solar Walk is een van de compleetste apps met informatie over het universum in de AppStore. De modellen van het zonnestelsel zijn werkelijk prachtig en bieden veel informatie.

0 Reactie(s) op: Zo zag je het universum niet eerder

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.