Zynga kondigt Farmville 2 aan

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 27 juni 2012 11:47

Apps & Software

Ontwikkelaar Zynga werkt aan een opvolger van de zeer succesvolle Facebook-game Farmville. De spellenmaker deed Farmville 2 uit de doeken tijdens zijn eigen Unleashed-evenement in San Francisco.

De grootste vernieuwing in Farmville 2 is volgens Zynga dat alles in het spel driedimensionaal wordt weergegeven. Daarnaast krijgen alle objecten aanzienlijk meer detail en is er een ronddraaiende camera toegevoegd waardoor de speler het beeld kan roteren.

Qua gameplay zullen spelers in Farmville 2 weer dezelfde boerderij-ervaring krijgen voorgeschoteld, maar Zynga maakt wel de kanttekening dat de uitvoer hiervan verbeterd zal zijn. Zo zal er onder meer een grotere nadruk liggen op het bouwen en uitwisselen van eigen spullen.

Facebook

Zynga hoopt middels Farmville 2 weer veel van de inmiddels uitgespeelde Facebook-gebruikers aan te spreken. Daarnaast wil de ontwikkelaar zich minder blindstaren op Facebook als zijn voornaamste platform. Waarschijnlijk zal Farmville 2, evenals Zynga's andere games, speelbaar zijn via hun eigen website.

Een releasedatum voor Farmville 2 kon Zynga nog niet te geven. Wel wist het bedrijf een aantal andere games aan te kondigen. Zo wordt er gewerkt aan Zynga Elite Slots, The Ville en ChefVille.

1 Reactie(s) op: Zynga kondigt Farmville 2 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 28 augustus 2014 07:31 Anoniem
    Goedemorgen.. Ik speel al een tijdje Farmville2 maar na de laatste update kan ik het spel niet meer starten dat vind ik erg jammer was al een mooi eindje op stap….kunnen jullie mij vertellen wat ik er aan moet doen om het spel weer te kunnen spelen..een geliefde zynga spel speler..Gr Roelie Sanders.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.