Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van april

Door: Maikel Dijkhuizen | 03 april 2020 09:33

Amazon Prime
Blog

Voor een maandbedrag van 2,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in april verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

Star Trek: Picard (seizoen 1)

Alle afleveringen van Star Trek: Picard staan nu op Amazon Prime Video, dus je kunt het eerste seizoen nu eindelijk volledig bingewatchen. Het verhaal speelt zich als vanouds af rondom Jean-Luc Picard, uiteraard gespeeld door Patrick Stewart. De afgelopen jaren deed hij het rustig aan, maar ineens heeft een jongedame genaamd Dahj wel erg hard zijn hulp nodig. Diverse vijanden hebben het namelijk op de mysterieuze vrouw gemunt, waaronder de gevaarlijke Borg-gemeenschap. Voor de fans is er overigens goed nieuws. De makers kondigden namelijk al een tweede seizoen aan.

Wild Rose

Wanneer countryzangeres Rose-Lynn na een jaar uit de bajes komt, is ze vastbesloten haar muziekcarrière weer op te pakken. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want voor countrymuziek is zij eigenlijk op de verkeerde plek. Glasgow is tenslotte niet bepaald een muziekwalhalla zoals het door haar geprezen Nashville. Ze probeert tóch haar droom na te jagen en daarbij ook nog eens voor haar twee kinderen te zorgen. Voor moeder Marion zijn de ambitieuze plannen van haar dochter een doorn in het oog. Zij vindt dat Rose-Lynn eindelijk eens verantwoordelijkheid moet nemen.

Jawaani Jaaneman

Wie niet terugdeinst voor een vermakelijke Bollywood-film, kan Jawaani Jaaneman eens uitproberen. Deze komedie vertelt het verhaal van een veertigjarige rokkenjager genaamd Jazz. Overdags werkt hij samen met zijn broer als makelaar en ’s nachts feest hij erop los. Jazz heeft tot dusver een zorgeloos leventje, totdat hij in een club Tia ontmoet. Deze zwangere jongedame vertelt hem namelijk zijn dochter te zijn. Dit zet het leven van Jazz volledig op zijn kop. Pakt hij zijn oude partyleventje weer op of gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als vader? Jawaani Jaaneman kijkt lekker weg, maar houd er wel rekening mee dat Nederlandstalige ondertiteling ontbreekt.

The Brussels Business

Er belanden steeds meer interessante documentaires op Amazon Prime Video. Neem bijvoorbeeld The Brussels Business. Hoewel deze uitgave stamt uit 2012 is de centrale vraag nog altijd actueel. Wie is nou eigenlijk de baas binnen de Europese Unie? Deze documentaire geeft een inkijkje op welke wijze grote bedrijven, lobbyisten en andere machthebbers druk op Europese bestuurders uitoefenen. De makers blikken hierbij veel terug op het Europa van de jaren tachtig.

Making The Cut (Seizoen 1)

In deze serie gaan twaalf veelbelovende ontwerpers de strijd met elkaar aan. Wie is in staat om uit te groeien tot een wereldwijd modemerk? Heidi Klum en Tim Gunn nemen de fashiondesigners mee naar drie ‘modebewuste’ steden, namelijk Parijs, Tokio en New York. De deelnemers tonen hun ontwerpvaardigheden, waarna een jury met allerlei bekende namen (onder meer Naomi Campbell) zich over de creaties buigt. De winnende modestukken zijn wekelijks verkrijgbaar in de webwinkel van Amazon. De ontwerper die in deze afvalrace als laatste overblijft, ontvangt een check van één miljoen dollar. De eerste afleveringen staan nu online en de finale is op 24 april 2020.

Vers geplaatste films

Amazon Prime Video voegde de afgelopen maanden nogal wat populaire films aan zijn steeds uitgebreidere catalogus toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van de complete Harry Potter-reeks. Verder zijn nu ook bekende titels als 300, Beowulf, Body of Lies, Happy Feet (1 & 2), Johnny English, Terminator 2: Judgment Day, Bean, The Aeronauts, Mamma Mia!, The Hangover (1, 2 & 3), The Dark Knight, The Matrix, The Lord of the Rings (triologie), Notting Hill en The Kingdom bij de streamingdienst te zien. Veel kijkplezier!

0 Reactie(s) op: Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.