Nieuw op Netflix in september

Door: Stefanie Katzenbauer | 30 augustus 2019 17:03

Blog

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in september nieuw op Netflix!

Dirty Dancing

Heb je de klassieker Dirty Dancing nog nooit (genoeg) gezien? Dan kun je in september je kans grijpen want dan verschijnt deze romantische dansfilm op Netflix. In de zomer van 1963 gaat Frances (Baby) met haar ouders op vakantie waar ze de dansleraar Johnny ontmoet. Deze leert haar de beginselen van het zogenaamde ‘dirty dancing’. Deze film zit vol met klassieke uitspraken die we inmiddels allemaal kennen zoals ‘nobody puts Baby in the corner’ en natuurlijk kunnen we ook allemaal wel de titelsong ‘Time of my Life’ meezingen.

Final Destination 5

Netflix begint zich klaar te maken voor de donkere maanden met een aantal nieuwe horrorfilms in hun aanbod. Vanaf september kun je griezelen bij de vaak zeer creatieve manieren waarop mensen doodgaan in de Final Destination franchise. Ook in deze versie hebben weer een aantal mensen hun noodlot weten te tarten door op het laatste nippertje aan de dood te ontsnappen. Dat gaat echter niet zo gemakkelijk en uiteindelijk zullen ze hun laatste bestemming alsnog onder ogen moeten komen.

Jeepers Creepers 3

Het monster in Jeepers Creepers heeft al twee eerdere films op zijn naam mogen schrijven. Nu herhalen de gebeurtenissen zich weer waarin het monster 23 dagen lang rondrijdt in een roestige pick-up truck en willekeurige mensen vermoord om er zelf sterker van te worden. Hij kondigt zijn komst meestal aan door het nummer ‘Jeepers Creepers’ af te spelen. Ondanks het vrolijke liedje is kippenvel gegarandeerd.

Mad Max (1979)

In een volledig ontwrichte samenleving en maatschappij waar motorbendes de dienst uitmaken, probeert een losgeslagen politieagent wraak te nemen voor de moord op zijn vrouw en zoon. Mel Gibson vertolkt de rol van Mad Max oftewel Max Rockatansky in deze Australische sciencefiction film.

The Politician

The Politician is een Netflix original serie met onder andere Gwyneth Paltrow en Ben Platt in de cast. Deze comedyserie draait om het leven van Payton die op de middelbare school al honderd procent zeker weet wat hij wil worden: president van Amerika. Hij ziet de middelbare school dan ook als een voorstadium van zijn presidentschap en voert campagne alsof zijn leven er van af hangt.

1 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix in september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 31 augustus 2019 20:04 Kasander1
    Jammer dat Netflix steeds minder inzet op behoorlijke, Engelstalige films en series. Daardoor WAS het in het begin een redelijk alternatief voor illegale downloaders maar nu steeds minder
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.