Nieuw op Netflix: januari

Door: Stefanie Katzenbauer | 03 januari 2019 06:13

Blog

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er nieuw op Netflix

Bandersnatch

Black Mirror is terug met een heuse film: Bandersnatch is een Netflix Original film gesitueerd in 1984. Jonge gamemakers beginnen vraagtekens bij de werkelijkheid te plaatsen wanneer ze een fantasyroman bewerken tot een game.

Extra cool aan deze film: de uitkomst mag je zelf bepalen! Tijdens de film maak je een aantal keuzes die het einde van de film kunnen veranderen.

Indignation

Indignation: Het is 1951 en de Joodse slagerszoon Marcus gaat studeren in Ohio. Tegen de achtergrond van de Korea oorlog krijgt hij te maken met allerlei maatschappelijke problemen zoals seksisme en antisemitisme. Maar dan komt een mooie vrouw in zijn leven en wordt hij, ondanks de grote verschillen tussen de twee, verliefd op haar. Maar hun romance is niet zonder problemen: wanneer zijn geliefde verdwijnt, is Marcus bang dat hij ervoor gezorgd heeft.

The Mask

The Mask is natuurlijk een van Jim Carrey’s meest iconische films. Hierin vertolkt hij de rol van Stanley Ipkiss die op zijn werk door iedereen gepest wordt. Maar nadat hij een mysterieus masker vindt, verandert zijn hele leven. Plotseling komt er een kant in hem naar boven die hij nog niet eerder kende en zet hij de boel flink op stelten. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Kan Stanley Ipkiss de gevolgen van The Mask wel bijbenen?

Lionheart

Lionheart is een Nigeriaanse film die het verhaal vertelt van een vrouw aan de top van een bedrijf. Ze moet stevig in haar schoenen staan om deze rol te kunnen vervullen in een wereld die voornamelijk door mannen wordt gedomineerd. Er doen zich echter onverwachte problemen voor die Adaeze samen met de broer van haar vader het hoofd moeten bieden. Maar ieder wil dit op zijn eigen manier..

Bird Box

Sandra Bullock is terug op het grote scherm met de Netflix Original film Bird Box. In deze sci-fi film moet een moeder haar kinderen veilig proberen te stellen voor een onzichtbaar gevaar. Op een dag zorgen vreemde gebeurtenissen voor de dood van veel mensen die op bizarre manieren om het leven komen. Iedereen loopt gevaar maar niemand kan het zien. Dit gevaar moeten ze dus blind zien te trotseren, anders zullen ze het met hun leven moeten bekopen. Het zorgt voor een bizarre en zware vlucht door de wildernis.

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island is een klassieke avonturenfilm, die zich afspeelt in de jaren ‘70, over het mythische eiland waarop de gigantische mensaap King Kong leeft. Deze remake uit 2017 laat een heel nieuwe benadering van het klassieke King Kong verhaal zien. Een groep ontdekkingsreizigers besluit af te reizen naar dit eiland maar weten niet hun daar allemaal te wachten staat. De gigantische aap is misschien niet eens hun grootste probleem. Op dit eiland is alles een stuk groter dan men zou verwachten.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.