Ben jij de uitzonderlijke creatieveling die wij zoeken? Meld je nu aan!

Door: partner-redactie | 04 augustus 2020 13:42

#brandedcontent

Wat zou er gebeuren als je zes creatieve genieën verenigt om samen één concept te verwezenlijken, in één dag, in één afgesloten ruimte?

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met ConceptD.

The Creators Playground

'Een gigantische deur schuift open in een lege, industriële fabriekshal. Langs de diepblauwe stalen buizen, oranjebruine roesttinten en glinsterende stofdeeltjes in de lucht, valt het licht op een grote designertafel, precies in het midden van de hal. Hier staat de Acer ConceptD-line-up in vol ornaat opgesteld, klaar voor gebruik. Van de flexibele ConceptD 9 tot de stijlvolle krachtpatsers ConceptD 500 en 900. De schermen staan aan met de tekst "The Creators Playground". Als de deuren sluiten, gaat het project van start ...'

Dit is waar 'The Creators Playground' begint, en jij kunt er deel van uitmaken! Samen met nog vijf andere creatievelingen krijg je tijdens 'The Creators Playground' de kans om binnen één dag een onderwerp te gaan visualiseren. Welk onderwerp dat gaat zijn en op welke manier dat gaat gebeuren, is geheel aan jullie. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk een tof en uniek eindresultaat ontstaat met behulp van de ConceptD-line-up. Samenwerken en het combineren van jullie specialismen is hierbij 'the key to succes'. Uiteraard gaan we nog niet helemaal weggeven wat tijdens deze dag de bedoeling is, daar moet je zelf achter komen! Eén ding is wel zeker: The Creators Playground geeft je alle vrijheid die nodig is om creatief te zijn.


Voor 'The Creators Playground' zijn we in totaal op zoek naar 6 creatievelingen; ieder met een eigen specialisme. We zijn op zoek naar:

• Storyteller
• Fotograaf
• Videograaf
• (3D-)animator
• Webdeveloper
• Audiodesigner

Ben jij in voor deze creatieve uitdaging en beschik jij over één van de specialismen die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor The Creators Playground en ga het avontuur met ons aan! Ga naar deze pagina of vul het onderstaande formulier in:

*Tijdens de opnames van ConceptD 'The Creators Playground' houden we rekening met de huidige maatregelen van het RIVM.

0 Reactie(s) op: Ben jij de uitzonderlijke creatieveling die wij zoeken? Meld je nu aan!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.