De beste Black Friday-deals van Google Nest

Door: partner-redactie | 20 november 2020 16:16

Google Nest Audio
#brandedcontent

Google is groot geworden met het aanbieden van gebruiksvriendelijke webdiensten, maar ook op hardwaregebied bouwde de zoekmachinegigant inmiddels een uitstekende reputatie op. Met zijn populaire Nest-lijn produceert Google allerlei slimme producten voor thuis. Interesse in een intelligente speaker, multiroom wifi, een woonassistent of een combinatie hiervan? Profiteer dan van de onderstaande Black Friday-deals!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Google.

2× Nest Audio

De Nest Audio is de speaker van de toekomst. Deze luidspreker kan namelijk veel meer dan alleen je favoriete afspeellijsten opdreunen. Dankzij Google Assistent-integratie vraag je allerlei specifieke informatie op. Zeg ‘Hey Google’, stel een vraag en de speaker geeft vervolgens gedetailleerd antwoord. Dat kan van alles zijn. Denk aan file-informatie, agenda-afspraken en het laatste nieuws. De Nest Audio fungeert daarnaast als rechterhand voor slimme apparatuur binnen jouw huishouden. Gebruik je stem om bijvoorbeeld naar een andere zender te zappen, de verwarming in te schakelen of de verlichting te dimmen.

Gunstig is dat Google op klankmatig gebied verbeteringen heeft doorgevoerd. Zo bevat de behuizing een fijngevoelige tweeter en forse woofer, waardoor het hoog, midden én laag duidelijk hoorbaar zijn. Dat komt de levendigheid en detaillering van Spotify-streams ten goede! Luister je liever naar stereogeluid? Koppel dan twee Nest Audio-speakers draadloos aan elkaar. Verder kun je meerdere Nest-speakers op verschillende plekken in huis neerstallen, zodat je in verschillende kamers (dezelfde) muziek afspeelt. Deze aanbieding komt hierbij goed van pas. Bij aanschaf van twee Nest Audio-speakers betaal je in plaats van 199 namelijk slechts 149 euro. De tijdelijke actieprijs geldt voor beide kleurstellingen.

Prijs: van € 199,- voor € 149,-

Nest Hub

De Nest Hub laat zich niet zomaar in een productcategorie duwen. Het betreft namelijk een luidspreker en slim display in één. Aan de hand van Google Assistent-integratie en het 7inch-aanraakscherm kun je specifieke informatie opvragen, zoals routegegevens, kookrecepten, weersvoorspellingen en agenda-afspraken. Handig is dat je de opgevraagde gegevens direct kunt inzien, zodat je hiervoor geen smartphone of tablet nodig hebt. Gebruik je een Nest-camera of slimme deurbel, dan vraag je rechtstreeks livebeelden op.

Verder dient de Nest Hub met gemak als digitaal fotolijstje of Netflix-speler. De mogelijkheden zijn eindeloos, want dit product werkt met talloze smart home-apparaten samen. Dankzij de geïntegreerde speaker speel je bovendien ook favoriete Spotify-afspeellijsten af.

Prijs: van € 89,- voor € 66,- bekijk de deal.

Nest Mini

Veel goedkoper ga je een slimme luidspreker voor thuis niet vinden. De Nest Mini van de tweede generatie kost nu slechts 29 euro. Voor dit luttele bedrag haal je een regelrechte alleskunner in huis. Muziek afspelen in meerdere kamers, slimme apparaten aansturen, informatie opvragen met je stem, deze bescheiden luidspreker kan het allemaal! Meld de Nest Mini aan op wifi en cast vanaf een smartphone of tablet Spotify-streams naar de luidspreker.

Overigens bevindt zich in de nieuwste Mini een krachtigere woofer. Gunstig voor muziekstijlen met veel bas! De slimme speaker kan zowel met 2,4GHz- als 5GHz-netwerken uit de voeten, waardoor dit apparaatje zich in vrijwel ieder huishouden thuis voelt.

Prijs: van € 49,- voor € 29,- bekijk de deal hier!

2× Nest Wifi

Wifi-mesh maakt definitief een einde aan wifiloze plekken in huis. Dankzij meerdere satellieten die met elkaar in verbinding staan, is er in iedere uithoek van de woning volop bereik. Google gaat met zijn Nest Wifi nog een stapje verder. Naast een krachtige wifi-antenne heeft de satelliet namelijk ook een intelligente speaker aan boord. Een slimme oplossing, want op deze manier creëer je meteen een multiroom-audiosysteem in huis. Start de Google Home-app en bepaal in welke ruimtes je muziek wilt horen. Uiteraard profiteer je als bezitter van een Nest-speaker ook van andere voordelen.

Vraag via Google Assistent met je stem specifieke informatie op en bedien op afstand smart home-apparatuur. Bij gebruik van meerdere Nest Wifi-apparaten ervaar je pas echt de kracht van wifi-mesh en multiroom audio. Dit voordelige starterspakket is met een basisunit en satelliet alvast een goed begin.

Prijs: van € 229,- voor € 199,- bekijk de deal!

Kijk op de websites van de retailers van wanneer tot en met wanneer de actie loopt. De acties zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Prijzen kunnen wijzigen. Kijk voor de meest actuele prijzen op Google.nl