Dit zijn tijdens Black Friday de beste OPPO-deals bij MediaMarkt

Door: partner-redactie | 20 november 2020 18:56

#brandedcontent

De prijs-kwaliteitverhouding van OPPO-smartphones is al uitstekend, maar tijdens Black Friday gooit MediaMarkt daar nog een flinke schep bovenop. Zoek je een goedkoop Android-toestel dat aan al je eisen voldoet? Bestel je favoriete product online en haal het dezelfde dag nog op.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MediaMarkt.

OPPO A15 - 32 GB Zwart

MediaMarkt geeft op de OPPO A15 maar liefst 33 procent korting, waardoor de actieprijs van dit veelzijdige toestel onder de honderd euro duikt. Deze goedkope smartphone biedt veel waar voor zijn geld. Zo is het scherm 6,52 inch groot en bevat de accu een respectabele capaciteit van 4230 mAh. Naast een 13megapixel-camera zijn er aan de achterzijde ook nog een macro- en dieptelens aanwezig.Kortom, voor ieder fotomoment heeft de OPPO A15 passend gereedschap.

Voor de opslag van apps en (foto)bestanden is er 32 GB opslag geïntegreerd, al kun je er desgewenst ook een micro-sd-kaart van maximaal 256 GB in kwijt. Tot slot beschikt deze alleskunner over een vingerafdruksensor. Wat wens je nog meer?

Prijs: van € 149,- voor € 99,-

OPPO A5 (2020) - 64 GB Dual-sim Zwart

Wie een betrouwbare smartphone zoekt voor zakelijk en privégebruik is bij de OPPO A5 aan het juiste adres. In dit fraai afgewerkte toestel passen namelijk twee simkaarten, zodat je op twee telefoonnummers bereikbaar bent. Verder is het scherm van 6,5 inch groot genoeg om je favoriete apps in vol ornaat weer te geven. Andere speerpunten zijn de ruime accu met een capaciteit van 5000 mAh en de aanwezigheid van maar liefst vijf(!) camera’s.

Dankzij een groothoeklens met een kijkhoek van 119 graden leent de OPPO A5 zich uitstekend voor het schieten van adembenemende panoramafoto’s.

Prijs: van € 149,- voor € 139,-

OPPO A72 - 128 GB Zwart

Voor liefhebbers van fotografie heeft de sterk afgeprijsde OPPO A72 veel te bieden. Zo is er standaard 128 GB opslagcapaciteit aanwezig, waardoor je alle ruimte hebt om dierbare herinneringen op te slaan. Prik er eventueel nog een geheugenkaart van maximaal 256 GB bij! Ook voor het vastleggen van beeldmateriaal is dit toestel een hoogvlieger. Aan de hand van een 48megapixel-camera schiet je haarscherpe kiekjes. Daarnaast kun je ook nog eens filmpjes in 4K opnemen.

Bekijk de beelden op het 2400 x 1080-scherm van 6,5 inch terug en geniet van alle details. De batterij houdt het met een capaciteit van 5000 mAh gemakkelijk een dag vol, zelfs als je het toestel bovenmatig veel gebruikt. In de behuizing passen twee simkaarten, waardoor de OPPO A72 ook geschikt is voor zakelijk gebruik.

Prijs: van € 249,- voor € 199,-

OPPO bij MediaMarkt

Nog niet bekend met het merk OPPO en wil je er meer over weten? In bijna alle MediaMarkt-vestigingen zijn er OPPO-specialisten aanwezig die je werkelijk alles over deze bijzondere toestellen kunnen vertellen. Bovendien heb je de mogelijkheid om de smartphones te bewonderen, waarbij je de uitgebreide (camera)functies zelf aan de tand voelt.