Een veilig huis voor een onbezorgd gevoel

Door: partner-redactie | 18 december 2020 14:58

#brandedcontent

Je huis is de plek waar je je veilig wilt voelen. Niet alleen als je thuiswerkt, ontspant met je gezin, maar ook als je eropuit trekt of een paar dagen weggaat. Met behulp van smart producen zorg je voor een goede beveiliging van je huis, en dat geeft een gerust gevoel van controle, waar je ook bent. De smart security-lijn van Gigaset combineert een degelijke kwaliteit met slimme functies.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Gigaset.

Je kent het wel. Lig je net lekker met een boekje in bed, hoor je een vreemd geluid beneden. Je hebt weinig zin om door het donker te gaan kijken, maar weet een veel fijnere oplossing. Via de app op je telefoon spiek je wat de beveiligingscamera in je woonkamer aangeeft. Gelukkig, niks aan de hand.

Of je nu thuis bent of op pad, het is fijn om te weten dat je woning in de gaten wordt gehouden. Dat kun je aan de buurman vragen, maar veel mensen houden dit liever zelf in de hand. Zorg ervoor dat je meteen weet of er een ongewenste bezoeker voor de deur (of er al achter) staat. Gigaset biedt alles in 1-oplossingen voor de beveiliging van je woning. Makkelijk te installeren apparatuur die via internet in verbinding staat met de bijbehorende app. Door de koppeling met je smartphone en tablet ziet je meteen wat er aan de hand is, zelfs als je niet in de buurt bent.

Alles in 1-alarmsysteem

Een alles in 1-oplosing waarmee je in één klap je huis op verschillende manieren van beveiliging voorziet, is de complete set van Gigaset: de All You Need Alarm Box. In één doos vind je alles wat je nodig hebt voor je beveiliging binnenshuis. De installatie van dit alarmsysteem verzorg je zelf, net als de online toegang. De boormachine kun je in de schuur laten, want die heb je niet nodig.

De All You Need Alarm Box

De All You Need Alarm Box bevat een compleet pakket aan woningbeveiliging. Als eerste is er het basisstation, dat de andere apparaten uit deze lijn aanstuurt. Het station verzamelt alle meldingen en registraties van de aangesloten apparaten en verstuurt deze naar de app op je telefoon of tablet. De meldingen kun je omzetten in acties, zoals een pushbericht als een van de apparaten iets signaleert.

Slimme camera ziet alles

De Smart HD-camera voor binnenshuis is klein, maar geeft een haarscherp beeld van de ruimte waar je hem ophangt of neerzet. Je kunt hem makkelijk wegwerken in je huis doordat je niet hoeft te boren. Je monteert hem gewoon via de krachtige magneet en hij houdt alles voor je in de gaten. Op afstand of vanuit een andere kamer volgen wat er gebeurt, is nog nooit zo makkelijk geweest. Door de microfoon in de camera beluister je via de app bovendien wat er gezegd wordt.

Bewegingsmelders voor in huis

De bewegingsmelder is een onopvallende manier om bij te houden of er iemand ergens in je huis loopt. De All You Need Alarm Box wordt compleet gemaakt met de universele sensor. Die kun je plaatsen bij een raam of deur binnenshuis, welke ruimte of afmeting maakt niet uit: hij is universeel, dus geschikt voor iedere woning. De sensor neemt niet alleen beweging waar, maar registreert ook luchtdruk en temperatuur in een kamer.

Outdoor camera met nachtzicht

Zie je ook graag wie er voor de deur staat of in je tuin loopt? Breid de set dat uit met de Outdoor Camera. Deze heeft een infrarood nachtzicht tot 15 meter en biedt haarscherpe, realtime overdracht via wifi naar je app. Door de full-hd-beelden zie je precies wat er voor of achter je woning gebeurt, of het nu dag of nacht is. Je koppelt hem aan de All You Need Alarm Box voor een 360 graden-beveiliging van je huis, maar hij is uiteraard ook zelfstandig te gebruiken. Hij streamt beelden tot 30 seconden naar je telefoon of tablet, voor langere registratie sluit je een abonnement af.

Meldingen via de app

Deze apparaten koppel je allemaal aan de gratis Gigaset element-app, voor iOS en Android. Alle Smart Home-apparaten van Gigaset zijn aan elkaar te koppelen. En wat extra leuk is, je kunt ook een brug slaan met bijvoorbeeld de slimme lampen van Hue aan de hand van scenario’s die je zelf instelt. Laat een lamp als een soort zwaailicht aangaan als er ’s nachts beweging wordt gezien in een van je kamers. Ongenode bezoekers schrikken zich rot en daarmee sta je meteen al met 1-0 voor.

Scenario’s voor verschillende situaties

De Gigaset elements-app laat je alle ramen en deuren met een sensor controleren. Er zijn vier verschillende settings, zoals Buitenshuis voor als iedereen weg is en Nacht voor als je slaapt. Zodra een van de aangesloten apparaten iets registreert, krijg je een push-melding of een e-mail, net wat je zelf fijn vindt. Alle meldingen zijn achteraf terug te vinden in de lijst met gebeurtenissen. De app krijgt elke vier weken een update, dus je hebt altijd de nieuwste features bij de hand.

Slimme beveiliging van je huis

Vroeger moest je een abonnement afsluiten en een meldkamer inschakelen voor een thuisalarm, maar dat is allemaal veel makkelijker geworden. Je installeert een modern alarmsysteem helemaal zelf en bent niet afhankelijk van andere partijen en abonnementen. Gigaset heeft een breed scala aan producten ontwikkeld die van je huis een smart home maken, met een slim alarmsysteem dat helemaal past bij de eisen van nu.

Vind de passende beveiliging bij jou!

0 Reactie(s) op: Een veilig huis voor een onbezorgd gevoel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.