Test jij de Acer Chromebook Spin 513 of Acer Chromebook Spin 514? Meld je dan nu aan voor de Experience Day!

Door: partner-redactie | 09 juni 2021 16:09

#brandedcontent

Ben je veel onderweg voor je werk op studie of ben je iemand die niet vast wil zitten aan één werkplek? Gebruik je je Chromebook vooral voor entertainment en dagelijkse, lichte werkzaamheden? Of ben je meer van het zwaardere werk en zoek jij een Chromebook die je daar alle ondersteuning in biedt? Dan zijn we op zoek naar jou!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Acer.

Voor een testpanel van Kieskeurig.nl zijn we op zoek naar enthousiaste testers die in de maand juli aan de slag willen gaan met de Acer Chromebook Spin 513 of de Acer Chromebook Spin 514. Om de testperiode af te trappen, gaan we met elkaar op pad tijdens de Acer Chromebook Experience Day, waarbij we een leuke activiteit koppelen aan het testpanel. De Experience Day zal plaatsvinden op woensdag 23 juni 2021. Voordat je je aanmeld voor de Exeperience Day, vragen we je eerst een keuze te maken tussen de twee verschillende Acer Chromebooks:

Acer Chromebook Spin 513

Ben jij veel onderweg voor werk of school en gebruik jij je Chromebook of laptop vooral voor entertainment en lichte werkzaamheden? Dan past de Acer Chromebook Spin 513 goed bij jou. De Acer Chromebook Spin 513 is een stijlvolle, lichte en dunne Chromebook met een batterij die tot 13,5 uur meegaat. De Chromebook weegt slechts 1,2 kg en is niet groter dan een A4’tje, waardoor deze gemakkelijk in iedere tas past. Door het dunne, lichte design en lange accuduur is de Chromebook perfect voor mensen die veel onderweg aan het werk zijn. Daarnaast is het scherm 360 graden draaibaar en in 4 verschillende modi (standen) te gebruiken. Ook zorgt de passieve ventilator ervoor dat de koeling in de Chromebook geen geluid maakt, handig als je wilt werken in de stiltecoupé! 

Acer Chromebook Spin 514

Werk of studeer je veel thuis of ben je zzp’er die met meerdere externe monitoren werkt? De Acer Chromebook Spin 514 is een krachtige, mobiele Chromebook waarmee je zonder vertragingen kunt werken met zwaardere applicaties. Neem de Chromebook gemakkelijk mee naar afspraken buiten de deur of naar school door zijn lichtgewicht design en lange accuduur. De Acer Chromebook Spin 514 heeft een prachtige schermkwaliteit en smalle randen, waardoor het design strak oogt. De smalle randen hebben als voordeel dat je minder vaak hoeft te scrollen tijdens het browsen of lezen/maken van documenten. De snelheid van de Chromebook blijft razendsnel, ook wanneer je meerdere applicaties tegelijkertijd gebruikt.

Wat is Chrome OS

Chrome OS is het snelle, eenvoudige en goed beveiligde besturingssysteem dat op elke Chromebook draait. Je werkt in de cloud, waardoor je bestanden niet kwijtraakt. Heb je geen WiFi, dan is de meest recente versie van je bestand gewoon offline beschikbaar. Met Chrome OS werk je veilig dankzij de ingebouwde beveiliging, zoals anti-virusbeveiliging. Daarnaast voert Chrome OS updates automatisch op de achtergrond uit. Zo heb je altijd de nieuwste software op je Acer Chromebook en start je Chromebook snel op. Ook is een Chromebook makkelijk te delen met andere gezinsleden. Je logt in met je eigen Google-account en je hebt direct toegang tot jouw bestanden, zonder dat anderen hier toegang tot hebben. Beide Chromebooks van het testpanel werken met Chrome OS en beschikken over hoogwaardig beeld- en geluidskwaliteiten.

Acer Chromebook Experience Day

Om een goede start te verzorgen van het testpanel, gaan we op 23 juni 2021 met elkaar op pad voor een toffe activiteit die perfect aansluit bij deze lichtgewicht, mobiele en flexibele Chromebooks. We zullen de dag doorbrengen bij Klimbos Garderen, waar Acer een presentatie zal verzorgen over de specifieke testmodellen en daarna krijg je de kans om jezelf uit te leven in het klimpark. De Experience Day zal plaatsvinden van 12:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. De dag zal beginnen met een lunch en afgesloten worden met een gezellige borrel.

Na de Experience Day krijg je de kans om de Chromebook twee weken bij jou thuis te testen. Vervolgens schrijf je een inhoudelijke review zowel over deze dag als over jouw bevindingen en ervaringen van deze Chromebook. Hierover ontvang je later nog een uitgebreide briefing.

Meld je nu aan!

Zie jij het zitten om één van deze Chromebooks aan de tand te voelen en je ongezouten mening te geven? Geef je dan nu op voor de Acer Chromebook Experience Day! Wie weet nodigen wij jou uit om deel te nemen aan deze actieve dag. Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we contact met je op als je geselecteerd bent.

0 Reactie(s) op: Test jij de Acer Chromebook Spin 513 of Acer Chromebook Spin 514? Meld je dan nu aan voor de Experience Day!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.