Thuiswerken en ontspannen met de hoofdtelefoons van Teufel

Door: partner-redactie | 26 november 2020 08:14

#brandedcontent

Niet alleen op kantoor, maar ook thuis zijn er veel zaken die je tijdens het werken kunnen storen. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine die gaat centrifugeren tijdens een belangrijke meeting, of een buurman die zijn gazon besluit te maaien als je net even lekker wilt ontspannen. Audiofabrikant Teufel heeft voor dat soort momenten de perfecte oplossing in de vorm van hoogwaardige hoofdtelefoons met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Teufel.

Teufelis een Berlijns audiomerk met een Nederlandse webshop die al 40 jaar meedraaien in de wereld van de audio. Ze gebruiken de nieuwste technieken om er voor te zorgen dat jij én je gesprekspartners niet meer gestoord worden door al die vervelende omgevingsgeluiden. Ga bijvoorbeeld ongestoord te werk of ontspan in absolute stilte met behulp van actieve ruisonderdrukking (ANC) waarbij de hoofdtelefoon de geluidsgolven uit de omgeving voor je weg filtert. Zo kun je heerlijk genieten van je favoriete afspeellijst zonder last te hebben van de geluiden om je heen. Ook als je veel in meetings zit, bieden de headsets van Teufel uitkomst door bijvoorbeeld meerdere microfoons te gebruiken voor een optimale spraakkwaliteit.

Teufel Real Blue NC

Klinkt totale stilte voor jou als muziek in de oren? Kijk dan eens naar de Real Blue NC van Teufel. Deze hoofdtelefoon verbindt draadloos met je computer of smartphone en is voorzien van actieve ruisonderdrukking. De heerlijk zachte oorkussens zijn bedekt met een ademend materiaal, waardoor je de hoofdtelefoon de hele dag op kunt houden zonder er last van te krijgen, zelfs als je een bril draagt. De batterij gaat met bluetooth en actieve ruisonderdrukking zeker 23 uur mee. Dat zijn ongeveer drie werkdagen non-stop muziek luisteren! Gebruik je het meegeleverde kabeltje, dan blijft de ruisonderdrukking tot wel 60 uur werken.

Stilte en gemak zijn echter niet alles, want in een hoofdtelefoon is de geluidskwaliteit natuurlijk van uiterst belang. De Real Blue NC is door het Berlijnse bedrijf zo afgesteld, dat de hoofdtelefoon geschikt is voor elk genre. Of je nou luistert naar klassiek of elektro, deze hoofdtelefoon laat alle details horen met precies genoeg bas. Dat geldt ook voor de microfoon, die standaard ruis en echo onderdrukt.

Teufel Supreme On

Iets kleiner, maar minstens net zo krachtig is de Supreme On. De naam verklapt het al een beetje, maar dit is een on-ear hoofdtelefoon waarbij de geluidskwaliteit op de eerste plek staat. Door het gebruik van Bluetooth 5.0 met aptX en AAC codecs luister je naar muziek in de hoogste kwaliteit van jouw favoriete streaming-dienst. Met de Teufel Headphones app pas je de geluidsweergave volledig aan naar jouw smaak. Hou je van een beetje extra bas of geniet je juist van de details in hoge tonen? Met de equalizer kun je jouw voorkeur aangeven en de hoge kwaliteit neodynium drivers doen de rest. Een leuke extra feature is de mogelijkheid twee Supreme On hoofdtelefoons te koppelen. Zo kijk je dus gezellig samen naar een film in het vliegtuig of deel je eenvoudig je muziek met anderen.

Natuurlijk is deze hoofdtelefoon weer voorzien van een hoge kwaliteit microfoon voor uitstekende spraakopnames, maar Teufel doet er in de Supreme On nog een schepje bovenop. Met behulp van Qualcomm’s cVc-technologie wordt omgevingsruis onderdrukt en heb je geen last van echo’s. Zo blijf je altijd duidelijk verstaanbaar, zelfs als je in een luidruchtige omgeving aan het werk bent.

De super zachte kussentjes maken de hoofdtelefoon ideaal voor brillendragers en zijn daardoor automatisch ook extra comfortabel voor iedereen zonder bril. Samen met het lage gewicht van slechts 165 gram en de on-ear constructie staat de Teufel Sureme On garant voor urenlang draagcomfort.

Teufel Airy True Wireless

Klein maar krachtig, dat is het motto achter deze volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon: nog geen vier centimeter lang en slechts 5 gram zwaar, maar toch genoeg hardware voor een hoge geluidskwaliteit en een batterijduur van zes uur. Zes uur is voor velen waarschijnlijk niet genoeg, maar met behulp van het meegeleverde oplaaddoosje kun je dat uitbreiden tot meer dan 25 uur luisterplezier.

Anders dan veel andere volledig draadloze in-ear headsets is de Airy True Wireless enorm eenvoudig om te gebruiken. Bij het openen van het doosje maakt de headset automatisch verbinding met je smartphone of tablet, dus je hoeft niet elke keer de oortjes één voor één te koppelen. Daarnaast zijn ze voorzien van touchbediening, waarmee muziek en telefoongesprekken met één vinger bediend kunnen worden. Ook buiten en tijdens het sporten biedt de Airy True Wireless uitkomst, want met een IPX5 classificaties zijn de oortjes spatwaterbestendig en hoef je dus niet bang te zijn voor regen of zweet.

Voor gesprekken maakt de headset gebruik van twee microfoons; één in elk oortje. Zo kunnen omgevingsgeluiden goed weggehaald worden en blijft alleen je stem nog over. Wel zo handig als je een gesprek probeert te voeren in een drukke kantoortuin of trein.