Vaderdag 2021: veel korting in de Microsoft Store

Door: advertorial | 14 juni 2021 09:30

#brandedcontent

Ben je op zoek naar een luxe Vaderdagcadeau? Sla dan de Microsoft Store niet over. Daar vind je tijdelijke kortingen op verschillende laptops, tablets en abonnementen, zoals de Surface Pro X, De Surface Pro 7 en de Surface Book 3. Je krijgt tot wel 20 procent korting. Zo vind je het beste cadeau voor Vaderdag.

#brandedcontent - Dit is een advertorial in samenwerking met Microsoft.

Is je vader toe aan een nieuwe tablet of laptop? Neem dan zeker eens een kijkje in de Microsoft Store. Want onder Deals vind je daar altijd een aantal mooie – inderdaad – deals. Wat dacht je van een Surface Pro 7 met 15 procent korting? Of een Surface Book 3 met Microsoft 365-abonnement van 15 maanden voor de prijs van 12 maanden? Dus vaders die veel thuiswerken opgelet: stuur de Store Deals-pagina voor Vaderdag eens als hint naar je partner en kinderen... Wij tippen alvast deze vier producten.

Surface Pro X: Alleen maar scherm

De Surface Pro X is de dunste Surface beschikbaar in de Microsoft Store tot nu toe. Hij is 7,3 mm dun, eigenlijk niets dan scherm dus. Met supersnelle 4G of zelfs 5G weet je zeker je altijd supersnelle verbinding hebt. Deze Surface heeft ook een Eye Contact-functie die op basis van artificial intelligence automatisch je blik aanpast zodat het altijd lijkt alsof je naar de camera kijkt. Deze functie werkt in alle veelgebruikte apps voor videobellen. Ook heeft de Surface Pro X een batterij die tot wel vijftien uur mee gaat, daar hoef je je tijdens je werkdag dus geen zorgen over te maken. 

Surface Pro 7: tablet met laptopkwaliteiten

Dankzij zijn Intel® Core™-processor doet de Surface Pro 7 niet onder voor een laptop. Deze tablet is gemaakt voor multitasken zonder problemen, van videobellen, opzoeken en uitwerken tot gamen en films streamen. Dankzij de ingebouwde standaard kan je zelf per activiteit bekijken in welke hoek je het scherm wilt. De Surface Pro 7 heeft een 12,3 inch touchscreen waarop je makkelijk kan typen, en als je de voorkeur geeft aan computer toetsenbord, dan is de Type Cover – een magnetisch toetsenbord wat voor jou of je vader. Je tovert de Surface Pro 7 zonder moeite om tot desktop-pc door ‘m met Surface Dock 2 aan te sluiten op externe beeldschermen of andere accessoires.
 

Surface Book 3: fantastische snelheid en graphics   

Dit is de laptop die zelfs aan je hoogste eisen voldoet. Zijn snelheid en graphics maken ‘m superveelzijdig. Deze laptop met hoge resolutie-touchscreen is er in 13,5 inch en 15inch. Het scherm koppel je eenvoudig los om de Surface Book 3 als tablet te gebruiken. De geïntegreerde 1080p HD-videocamera zorgt heeft altijd superieure videokwaliteit met heldere beelden en accurate weergave van huidtinten, ook als je weinig licht op je werkplek hebt.

Surface Laptop Go: alles wat je dagelijks nodig hebt

Strak, snel en scherp geprijsd: dat is de Surface Laptop Go in een notendop – ideaal voor dagelijks gebruik. Deze lichtgewicht laptop – slechts 1.110 gram - beschikt over een tiende-generatie Intel® Core™-i5-processor, waardoor al je apps moeiteloos werken. Het beeldscherm is een 12,4 inch PixelSense™-touchscreen. De batterij gaat tot wel dertien uur mee, en is binnen een uur al voor 80 procent opgeladen.

Goed om te weten: bij elke aankoop in de Microsoft Store ben je verzekerd van de Microsoft Store Promise. Wat dit inhoudt? Gratis verzending binnen twee tot drie werkdagen, een langere retourperiode – namelijk zestig dagen – en de prijsbelofte. Dat laatste wil zeggen dat je het prijsverschil terugkrijgt, als Microsoft binnen dertig dagen na jouw aankoop de prijs van het product verlaagt. En tot slot staat er een deskundige voor je klaar als je hulp nodig hebt bij je nieuwe device. Of bekijk een van de vele online trainingsvideo’s of workshops, want ook daar krijg je gratis toegang tot. Dat is nog eens onbezorgd een vaderdagcadeau kopen!

0 Reactie(s) op: Vaderdag 2021: veel korting in de Microsoft Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.