Tech Awards Hotlist - Het beste van CES 2017

Door: Redactie Computer!Totaal | 16 januari 2017 12:31

Blog

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Volgende

Synology RT2600ac

Synology is vooral bekend van haar nas-systemen. Maar ze maken sinds eind 2015 ook routers. Tijdens de CES introduceerde Synology een nieuw model: de RT2600ac. De specificaties zijn goed maar niet wereldschokkend. Het besturingssysteem en vooral de gebruikersinterface ervan maakt deze router echt bijzonder. Net als bij haar nas-sen is die interface heel gebruikersvriendelijk en valt er genoeg in te stellen en informatie uit te lezen. Daarnaast stelt Synology regelmatig updates beschikbaar.

Hisense A2

De Hisense A2 is een mid-range smartphone met een fraai full-hd oled-scherm, goede prestaties en een premium behuizing. Het apparaat valt op door het e-ink-display aan de achterkant, dat bijna hetzelfde kan als het normale scherm. Het energiezuinige display is niet nieuw, maar wel goed uitgewerkt. Het maakt de Hisense A2 een bijzondere telefoon.

Crazybaby Air

Nu de 3,5mm-aansluiting op steeds meer smartphones geschrapt wordt, worden draadloze oordopjes en koptelefoons belangrijker. Apple biedt de Airpods aan en Crazybaby volgt met de Air. Deze draadloze (bluetooth) oordopjes zijn kleiner, komen in verschillende kleuren uit en zien er naar onze mening beter uit dan de Airpods. De accuduur van vier uur is minder lang, maar het geluid is goed.

Samsung CH711

De Samsung CH711 is een high-end monitor met een gebogen 1,800R-ontwerp. De monitor ziet er strak uit en komt in 27- en 31,5-inch uitvoeringen. Het Quantum Dot-scherm met scherpe qhd-resolutie heeft een zeer lage responstijd, waardoor de CH711 volgens Samsung ideaal is voor gamers. Het display is goed en we gamen er graag op totdat OLED-monitoren betaalbaar worden.

Honor 6X

Honor, een dochterbedrijf van Huawei, staat bekend om zijn smartphones met scherpe prijs/kwaliteitverhoudingen. De nieuwe Honor 6X lijkt die trend voort te zetten en biedt voor 249 euro alles dat we verwachten in een middenklasse telefoon. Een metalen behuizing, full-hd scherm en grote accu maken hem fijn in gebruik en de dubbele camera is een leuke feature.

Razer Project Valerie

Razer’s Project Valerie is misschien wel het gaafste (concept)product van de CES 2017. De laptop heeft maar liefst drie 17,3 inch 4K-schermen die automatisch in- en uitschuiven. Verwacht hem echter niet morgen in de winkel: het gaat om een prototype waar nog weinig details over bekend zijn gemaakt. Vraag is er wel, tijdens de CES zijn twee van die prototypen gestolen. Project Valerie laat wel goed zien wat er qua innovatie nog mogelijk is in de laptopwereld.

0 Reactie(s) op: Tech Awards Hotlist - Het beste van CES 2017

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.