Dit zijn de 5 mooiste tech-producten van 2018

Door: Justin Doornekamp | 24 december 2018 11:02

Blog

Bij tech-producten staat waarschijnlijk vaak de functionaliteit voorop, maar het oog wil ook wat. Als de krachtigste televisie een lelijk bakbeest is, zul je wel twee keer nadenken om deze in de woonkamer te zetten. Wat waren nou de mooiste tech-producten van 2018? Wij lichten er vijf uit.

Bose Home Speaker 500

Er kwamen dit jaar enkele mooie speakers uit, waaronder de Home Speaker 500 van Bose. Een naadloze behuizing van aluminium geeft de speaker een verfijnde finish die perfect in elke kamer past. Op het scherm van de speaker zie je niet alleen het nummer en de artiest die je afspeelt, maar ook de albumplaat. Hierdoor verandert je Home Speaker toch iedere keer een beetje van uiterlijk. 

Klipsch The Three Walnut

Een andere speaker die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Three Walnut van Klipsch. De luidspreker is voorzien van luxe en duurzame materialen zoals houten fineerplaten en koperen schakelaar en knoppen die zich op het voorpaneel bevinden. Bovendien is het door de phono-aansluiting heel simpel om een platenspeler aan te sluiten. 

Audio-Technica AT-LP3WH Fully Automatic Turntable


En laat er nou net een platenspeler zijn die volgens ons tot de mooiste gadgets van 2018 behoort. Met zijn stijlvolle spierwitte design en rode naald, kun je deze platenspeler van Audio-Technica gerust in je woonkamer zetten. 

MacBook Air 2018

Macbook Air

Hoewel Apple vrij weinig heeft veranderd aan het design van de nieuwe MacBook Air ten opzichte van zijn voorgangers, blijft de laptop anno 2018 er zeer goed uitzien. Zelfs nu is de Macbook Air nog steeds een van de dunste, lichtste en meest stijlvolle laptops op de markt. De nieuwe laptop van Apple is 10% dunner en lichter en de randen aan de buitenkant van het scherm zijn niet meer zo breed. Dit maakt de MacBook Air nog steeds een van de mooiste laptops die je kunt krijgen. 

LG C8 OLED 4K TV

Met deze televisie levert LG een ijzersterke OLED-tv af, die ook nog eens opvalt door het prachtige design. De achterkant is in tegenstelling tot voorganger C7 niet langer wit, maar nu uitgevoerd in donkerdere tinten. Wat ons betreft is dat een verbetering. Ook de nieuwe voet is duidelijk een verbetering, omdat hierdoor het geluid beter tot zijn recht komt.

0 Reactie(s) op: Dit zijn de 5 mooiste tech-producten van 2018

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.