Samsung roept 2,8 miljoen wasmachines terug

Door: lub-snoek | 04 november 2016 14:48

Nieuws

Samsung roept in de Verenigde Staten zo'n 2,8 miljoen wasmachines terug. Het deksel van de wasmachines zou loslaten tijdens gebruik, waarbij gebruikers zich zouden kunnen verwonden.

Bovenlader

Dit laat Samsung weten op de website van de Consumer Product Safety Commission. Het gaat om de wasmachines die men via de bovenkant met was kan vullen, zogenaamde bovenladers, waarbij het deksel op de wasmachine zou kunnen losraken tijdens gebruik.

Het probleem wordt veroorzaakt door het losraken van de wasmachine en het buitenste frame van de wasmachine. Doordat de wastrommel vrij kan bewegen, worden er trillingen veroorzaakt die het deksel los kunnen trillen. In totaal heeft Samsung 733 meldingen ontvangen van dit probleem, waarbij er negen gebruikers gewond zijn geraakt.


Fiksen

Samsung biedt consumenten een gratis reparatie, tegoedbon bij aankoop van de volgende wasmachine of een volledige vergoeding als de wasmachine binnen de afgelopen 30 dagen is aangeschaft. Het nieuws van de wasmachine is niet de eerste tegenvaller voor Samsung, nadat hun Galaxy Note 7 al met flinke problemen kampte en uiteindelijk is teruggeroepen.

0 Reactie(s) op: Samsung roept 2,8 miljoen wasmachines terug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.