Stem voor Website van het Jaar en win

Door: Redactie Computer!Totaal | 19 oktober 2017 12:44

Nieuws

Misschien weet je het nog: eerder dit jaar nam Reshift, uitgever van Computer!Totaal, de website Kieskeurig.nl over. Nu is Kieskeurig.nl dit jaar opnieuw genomineerd voor de verkiezing van Website van het Jaar. Die titel willen we natuurlijk winnen, en jij kan ons daarbij helpen - en daarbij zelf ook wat winnen!

Hoe werkt het?

Kieskeurig.nl is genomineerd in de categorie Vergelijking. Binnen die categorie zijn twee prijzen te winnen: die van beste website (die met de hoogste beoordeling op het gebied van content, navigatie, design en aanbevelingsintentie) en die van populairste website (gebaseerd op het aantal stemmen). Als je stemt, kun je de website beoordelen op ontwerp, inhoud en navigatie.

De concurrentie is pittig, met onder andere Tweakers, Vergelijk.nl, Hardware.info en Geld.nl, maar Kieskeurig.nl past daar natuurlijk prachtig tussen.

En jij kunt ook wat winnen!

Voor niets gaat de zon op, dat snappen we natuurlijk ook wel. Gelukkig verloot de organisatie onder de stemmers ook een leuk prijsje. Een van de gelukkigen krijgt een gloednieuwe Sonos Play:5 ter waarde van € 526,-. Verder maak je ook nog kans op vier Bol.com-cadeaubonnen van elk 100 euro.

Wat je ervoor moet doen? Stemmen, natuurlijk! Ga naar de site van de Website van het Jaar-verkiezing en geef ons je stem. Stemmen kan nog tot 26 oktober, de winnaar wordt bekendgemaakt op 23 november.

0 Reactie(s) op: Stem voor Website van het Jaar en win

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.