Afbeelding nieuwe Need for Speed toont customization-mogelijkheden

Door: gamersnet | 15 juni 2012 13:27

Games

MULTIPLATFORM - Bij de onthulling van de nieuwe Need for Speed liet Electronic Arts weten dat het hier gaat om een reboot van de franchise. Ghost Games liet weten terug te willen keren naar de 'roots' van de franchise en hiertoe behoort volgens de ontwikkelaar onder andere het uitgebreid aan kunnen passen van je wagenpark, zoals we dat bijvoorbeeld zagen in de Underground-games. Ongetwijfeld zal EA hier vanavond tijdens zijn persconferentie meer over vertellen, maar nu heeft men via Twitter alvast een tipje van de sluier gelicht. In de onderstaande afbeelding krijgen we namelijk alvast een eerste blik op de customization-mogelijkheden die de nieuwe Need for Speed ons zal gaan brengen. Just between us, here's a little something ahead of tomorrow's reveal. Subscribe to see more http://t.co/78pmaecW6Y pic.twitter.com/vAjjAs9DiG— Need for Speed (@NeedforSpeed) 14 juni 2015 Need for Speed verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, al wijzen geruchten erop dat het racespel mogelijk op 3 november zal verschijnen.

MULTIPLATFORM - Bij de onthulling van de nieuwe Need for Speed liet Electronic Arts weten dat het hier gaat om een reboot van de franchise. Ghost Games liet weten terug te willen keren naar de 'roots' van de franchise en hiertoe behoort volgens de ontwikkelaar onder andere het uitgebreid aan kunnen passen van je wagenpark, zoals we dat bijvoorbeeld zagen in de Underground-games. Ongetwijfeld zal EA hier vanavond tijdens zijn persconferentie meer over vertellen, maar nu heeft men via Twitter alvast een tipje van de sluier gelicht.

In de onderstaande afbeelding krijgen we namelijk alvast een eerste blik op de customization-mogelijkheden die de nieuwe Need for Speed ons zal gaan brengen.

Just between us, here's a little something ahead of tomorrow's reveal. Subscribe to see more http://t.co/78pmaecW6Y pic.twitter.com/vAjjAs9DiG

0 Reactie(s) op: Afbeelding nieuwe Need for Speed toont customization-mogelijkheden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.