Afro Samurai 2: Revenge of Kuma onthuld

© PXimport

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma onthuld

Geplaatst: 12 juni 2012 - 14:11

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Namco Bandai heeft middels een prachtige trailer onthuld dat Afro Samurai 2: Revenge of Kuma momenteel in ontwikkeling is. De game staat gepland voor een release in 2016 en verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Afro Samuari 2 gaat verder waar het origineel ophield. Nadat Afro de familie van Kuma heeft afgeslacht, is Kuma vastbesloten om wraak te nemen en hij zal niet rusten totdat Afro van deze aardbodem weggevaagd is. Inderdaad: de titel is erg toepasselijk. Het spel wordt ontwikkeld door Redacted Studios, een indie-ontwikkelaar die nog geen ervaring heeft van games van een dergelijk kaliber. Eerder hield Redacted zich vooral bezig met productdesign en hardware-/software-oplossingen. De trailer geeft ons een eerste kennismaking, maar naar verwachting kunnen we uitgebreide details verwachten op de E3.

MULTIPLATFORM - Namco Bandai heeft middels een prachtige trailer onthuld dat Afro Samurai 2: Revenge of Kuma momenteel in ontwikkeling is. De game staat gepland voor een release in 2016 en verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Afro Samuari 2 gaat verder waar het origineel ophield. Nadat Afro de familie van Kuma heeft afgeslacht, is Kuma vastbesloten om wraak te nemen en hij zal niet rusten totdat Afro van deze aardbodem weggevaagd is. Inderdaad: de titel is erg toepasselijk.

Het spel wordt ontwikkeld door Redacted Studios, een indie-ontwikkelaar die nog geen ervaring heeft van games van een dergelijk kaliber. Eerder hield Redacted zich vooral bezig met productdesign en hardware-/software-oplossingen.

De trailer geeft ons een eerste kennismaking, maar naar verwachting kunnen we uitgebreide details verwachten op de E3.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten