Afro Samurai 2: Revenge of Kuma onthuld

Door: gamersnet | 12 juni 2012 18:11

Games

MULTIPLATFORM - Namco Bandai heeft middels een prachtige trailer onthuld dat Afro Samurai 2: Revenge of Kuma momenteel in ontwikkeling is. De game staat gepland voor een release in 2016 en verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Afro Samuari 2 gaat verder waar het origineel ophield. Nadat Afro de familie van Kuma heeft afgeslacht, is Kuma vastbesloten om wraak te nemen en hij zal niet rusten totdat Afro van deze aardbodem weggevaagd is. Inderdaad: de titel is erg toepasselijk. Het spel wordt ontwikkeld door Redacted Studios, een indie-ontwikkelaar die nog geen ervaring heeft van games van een dergelijk kaliber. Eerder hield Redacted zich vooral bezig met productdesign en hardware-/software-oplossingen. De trailer geeft ons een eerste kennismaking, maar naar verwachting kunnen we uitgebreide details verwachten op de E3.

MULTIPLATFORM - Namco Bandai heeft middels een prachtige trailer onthuld dat Afro Samurai 2: Revenge of Kuma momenteel in ontwikkeling is. De game staat gepland voor een release in 2016 en verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Afro Samuari 2 gaat verder waar het origineel ophield. Nadat Afro de familie van Kuma heeft afgeslacht, is Kuma vastbesloten om wraak te nemen en hij zal niet rusten totdat Afro van deze aardbodem weggevaagd is. Inderdaad: de titel is erg toepasselijk.

Het spel wordt ontwikkeld door Redacted Studios, een indie-ontwikkelaar die nog geen ervaring heeft van games van een dergelijk kaliber. Eerder hield Redacted zich vooral bezig met productdesign en hardware-/software-oplossingen.

De trailer geeft ons een eerste kennismaking, maar naar verwachting kunnen we uitgebreide details verwachten op de E3.

0 Reactie(s) op: Afro Samurai 2: Revenge of Kuma onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.