Android-versie Fallout Shelter volgt binnen enkele maanden

Door: gamersnet | 21 juni 2012 14:37

Games

MOBILE - Het mobiele Fallout Shelter dook op tijdens de Bethesda-persconferentie van de afgelopen E3. Slechts een deel van de aanwezigen kon enthousiast raken door de mobiele Vault-manager omdat deze momenteel alleen op iOS-apparaten te spelen is. Android-bellers en -tabletgebruikers kunnen binnenkort echter ook gewoon met hun eigen Vault aan de slag omdat Bethesda zijn best doet om deze versie beschikbaar te krijgen. Het wachten zal nog wel enkele maanden duren, maar dan kan echt iedereen zijn eigen Vault beheren. Yes, we're also working on Fallout Shelter for Android. Hopefully out in a few months. Heb jij al een mooie Vault onder de vingers of moet je nog die 'enkele maanden' wachten op de Android- of zelfs Windows-versie van Fallout Shelter?

MOBILE - Het mobiele Fallout Shelter dook op tijdens de Bethesda-persconferentie van de afgelopen E3. Slechts een deel van de aanwezigen kon enthousiast raken door de mobiele Vault-manager omdat deze momenteel alleen op iOS-apparaten te spelen is.

Android-bellers en -tabletgebruikers kunnen binnenkort echter ook gewoon met hun eigen Vault aan de slag omdat Bethesda zijn best doet om deze versie beschikbaar te krijgen. Het wachten zal nog wel enkele maanden duren, maar dan kan echt iedereen zijn eigen Vault beheren.

Yes, we're also working on Fallout Shelter for Android. Hopefully out in a few months.

Heb jij al een mooie Vault onder de vingers of moet je nog die 'enkele maanden' wachten op de Android- of zelfs Windows-versie van Fallout Shelter?

0 Reactie(s) op: Android-versie Fallout Shelter volgt binnen enkele maanden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.