ARK: Survival Evolved een miljoen keer verkocht

© PXimport

ARK: Survival Evolved een miljoen keer verkocht

Geplaatst: 8 juli 2012 - 12:33

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

PC - Het concept van Ark: Survival Evolved is super. Je bent naakt op een tropisch eiland vol dinosaurussen en andere spelers die je dood willen hebben. Wie droomt daar nou niet over? In theorie prima, een de praktijk een rotzooi. Een georganiseerde, fantastische, rotzooi welteverstaan. Onlangs bleek namelijk al dat je het als troll moeilijk kan winnen van de community, en ook de recensies op Steam staan vol hilarische anekdotes. Toch zijn er blijkbaar genoeg gamers die houden van een zooitje ongeregeld, want ondanks het feit dat de game slechts een maand in Early Access zit, is het al een miljoen keer verkocht. Benieuwd naar het spel? Op het moment van schrijven is de game nog met korting te koop op Steam, waardoor het de luttele prijs van 23 euro en 23 cent van jou is. Ark: Survival Evolved is vooralsnog enkel beschikbaar op de pc. In de toekomst zal de game ook naar de Xbox One en PlayStation 4 komen.

PC - Het concept van Ark: Survival Evolved is super. Je bent naakt op een tropisch eiland vol dinosaurussen en andere spelers die je dood willen hebben. Wie droomt daar nou niet over? In theorie prima, een de praktijk een rotzooi. Een georganiseerde, fantastische, rotzooi welteverstaan. Onlangs bleek namelijk al dat je het als troll moeilijk kan winnen van de community, en ook de recensies op Steam staan vol hilarische anekdotes.

Toch zijn er blijkbaar genoeg gamers die houden van een zooitje ongeregeld, want ondanks het feit dat de game slechts een maand in Early Access zit, is het al een miljoen keer verkocht. Benieuwd naar het spel? Op het moment van schrijven is de game nog met korting te koop op Steam, waardoor het de luttele prijs van 23 euro en 23 cent van jou is.

Ark: Survival Evolved is vooralsnog enkel beschikbaar op de pc. In de toekomst zal de game ook naar de Xbox One en PlayStation 4 komen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten