ARK: Survival Evolved een miljoen keer verkocht

Door: gamersnet | 08 juli 2012 16:33

Games

PC - Het concept van Ark: Survival Evolved is super. Je bent naakt op een tropisch eiland vol dinosaurussen en andere spelers die je dood willen hebben. Wie droomt daar nou niet over? In theorie prima, een de praktijk een rotzooi. Een georganiseerde, fantastische, rotzooi welteverstaan. Onlangs bleek namelijk al dat je het als troll moeilijk kan winnen van de community, en ook de recensies op Steam staan vol hilarische anekdotes. Toch zijn er blijkbaar genoeg gamers die houden van een zooitje ongeregeld, want ondanks het feit dat de game slechts een maand in Early Access zit, is het al een miljoen keer verkocht. Benieuwd naar het spel? Op het moment van schrijven is de game nog met korting te koop op Steam, waardoor het de luttele prijs van 23 euro en 23 cent van jou is. Ark: Survival Evolved is vooralsnog enkel beschikbaar op de pc. In de toekomst zal de game ook naar de Xbox One en PlayStation 4 komen.

PC - Het concept van Ark: Survival Evolved is super. Je bent naakt op een tropisch eiland vol dinosaurussen en andere spelers die je dood willen hebben. Wie droomt daar nou niet over? In theorie prima, een de praktijk een rotzooi. Een georganiseerde, fantastische, rotzooi welteverstaan. Onlangs bleek namelijk al dat je het als troll moeilijk kan winnen van de community, en ook de recensies op Steam staan vol hilarische anekdotes.

Toch zijn er blijkbaar genoeg gamers die houden van een zooitje ongeregeld, want ondanks het feit dat de game slechts een maand in Early Access zit, is het al een miljoen keer verkocht. Benieuwd naar het spel? Op het moment van schrijven is de game nog met korting te koop op Steam, waardoor het de luttele prijs van 23 euro en 23 cent van jou is.

Ark: Survival Evolved is vooralsnog enkel beschikbaar op de pc. In de toekomst zal de game ook naar de Xbox One en PlayStation 4 komen.

0 Reactie(s) op: ARK: Survival Evolved een miljoen keer verkocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.