Assassin's Creed: Syndicate tijdens E3 te spelen in Amsterdam

© PXimport

Assassin's Creed: Syndicate tijdens E3 te spelen in Amsterdam

Geplaatst: 4 juni 2015 - 06:38

Aangepast: 16 november 2022 - 09:49

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Ubisoft bewijst dat je helemaal niet naar Los Angeles hoeft af te reizen om de nieuwste games als eerste te spelen. Dankzij een speciale tour is Assassin's Creed: Syndicate gedurende de E3 namelijk speelbaar in ons eigen Amsterdam! Op dit evenement kun je als &#233&#233n van de eersten ter wereld aan de slag met een exclusieve demo van Assassin's Creed: Syndicate. Tickets zijn gratis, al worden ze alleen weggegeven aan personen van 18 jaar of ouder. Lijkt het je leuk om de game over twee weekjes te spelen in het Transformatorhuis op het Westergasterrein, registreer je dan op de website van Assassin's Creed. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

MULTIPLATFORM - Ubisoft bewijst dat je helemaal niet naar Los Angeles hoeft af te reizen om de nieuwste games als eerste te spelen. Dankzij een speciale tour is Assassin's Creed: Syndicate gedurende de E3 namelijk speelbaar in ons eigen Amsterdam!

Op dit evenement kun je als één van de eersten ter wereld aan de slag met een exclusieve demo van Assassin's Creed: Syndicate. Tickets zijn gratis, al worden ze alleen weggegeven aan personen van 18 jaar of ouder. Lijkt het je leuk om de game over twee weekjes te spelen in het Transformatorhuis op het Westergasterrein, registreer je dan op de website van Assassin's Creed. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten